Galatasaray'da ayrılık depremi! Avrupa devleri 5 yıldız için kapıda
Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, kadro yapılanması için yoğun mesai harcıyor. Önemli takviyelere imza atmayı hedefleyen sarı-kırmızılılar ilk olarak Michy Batshuayi ile anlaştı. Birçok ismi listesinde bulunduran Cimbom'da flaş bir gelişme yaşanıyor. Galatasaray'da 5 oyuncunun takımdan ayrılması gündemde. İşte Avrupa devlerinin radarında olan futbolcular... | Galatasaray haberleri
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 23.06.2024 10:44
Galatasaray'da bir taraftan transfer için yoğun trafik yaşanırken, diğer taraftan ise satışlar konusunda önemli gelişmelerin yaşanabileceği öğrenildi.
Batshuayi ile yedek forvet konusunu çözen ve 2 ila 8 numara transferine odaklanan sarı-kırmızılıların daha sonra satışlara yöneleceği belirtildi.
Sağ bek ve merkez orta saha konusunda önemli yol alan Cimbom, bir an önce takımın iskeletini kurmayı amaçlıyor.
Milliyet'in haberine göre; Transfer operasyonunu sürdüren Cimbom'da 5 futbolcuya teklifler olduğu iddia edildi.
Bu oyuncuların Zaniolo, Hakim Ziyech, Kerem Aktürkoğlu, Zaha ve Tete olduğu belirtildi.
5 futbolcuya yapılan tekliflerin değerlendirileceği ve önümüzdeki günlerde önemli gelişmelerin yapabileceği vurgulandı.
ZANIOLO İTALYA YOLCUSU!
Aslan'da Zaniolo ile en ciddi şekilde Atalanta ilgilenirken, Fiorentina da yıldız futbolcunun durumunu takip ediyor.
KEREM'İN TALİBİ ÇOK!
Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu ile İspanyol ekibi Real Sociedad dışında Ajax ve 2 Suudi kulübü ilgileniyor.
ZAHA'YA PREMIER LİG VE ARABİSTAN KANCASI!
Zaha, Premier Lig ekiplerinin listesinde bulunurken Fildişi Sahilli oyuncu için de yine Suudi Arabistan pazarında tekliflerin olduğu belirtildi.
ZIYECH VE TETE...
Sözleşmesi otomatik uzayan Ziyech, Suudi temsilcilerinin ilgisini çekerken, Tete'ye Rusya ve Brezilya'dan ilgi olduğu öğrenildi.
DİĞER HABERLER
-
UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 2. haftasında Barcelona'ya evinde 4-1 mağlup olan Galatasaray'da taraftarlar tam puan aldı. Futbol dünyasının efsane isimlerinden Thierry Henry, sarı-kırmızılı tribünler hakkında övgü dolu ifadeler kullandı. -
UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 3. haftasında temsilcimiz Galatasaray'ı ağırlayacak Lille'de teknik direktör Davide Ancelotti açıklamalar yaptı. -
Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Victor Osimhen'in model sevgilisi Stefanie Kim Ladewig'in kullandığı araç, Eyüpsultan'da 3 aracın karıştığı kazaya karıştı. Kazada yaralanan olmazken hamile olduğu öğrenilen Ladewig, tedbir amaçlı götürüldüğü hastanedeki kontrollerinin ardından taburcu edildi. -
Barcelona'nın Galatasaray'ı 4-1 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından Lamine Yamal ile Mario Lemina arasında dikkat çeken bir diyalog yaşandı. Genç yıldızın "Şimdi kim olduğumu biliyor mu?" paylaşımına Lemina'dan esprili bir yanıt geldi.