TRANSFER HABERİ: Galatasaray'da Zaha krizi! Öyle bir şey yaptı ki...
Galatasaray'da takımdan ayrılması beklenen Wilfried Zaha ile ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor. 31 yaşındaki oyuncu menajerine, sarı kırmızılıları kızdıracak bir talimat verdi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 15.06.2024 - 10:55
Galatasaray Kulübü yeni sezon transfer operasyonuna tüm hızıyla devam ediyor.
Sarı kırmızılılarda gözler bir yandan da takımdan ayrılacak futbolculara çevrilmiş durumda.
Yönetim, teknik direktör Okan Buruk'un talebi doğrultusunda takımdan ayrılması beklenen isimlerle ilgili çalışma yürütüyordu.
Galatasaray'da özellikle Wilfried Zaha'nın elden çıkarılması gündeme gelmişti.
Hatta teknik direktör Okan Buruk, konuyla ilgili olarak "İlk sezon çok güçlü bir şekilde önemli katkı verecek oyuncularla sahadaydık. Abdulkerim Bardakcı iki senedir şampiyonluk yolunda önemli maç sayılarına ulaştı Önemli bir transferdi"
"Torreira hep oynadı, kilit bir oyuncu oldu. Mertens ve Icardi de aynı şekilde. İskeleti oluşturan oyuncular. Her takviye tutmuyor. Bazen olmuyor. Bizim planlamamız Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağız ve ligde de önemli yarış vereceğiz. Kadroyu geniş tutacağız"
"Bir yandan da bakınca Barış Alper hep oynadı. Sizin önemli bir oyuncu oldu. Zaha ve Tete zaman zaman az oynadı. Ziyech belli bölümde az oynadı"
"Kerem Aktürkoğlu hep önemli destek verdi. Sanchez, Köhn hep oynadı. Kerem Demirbay hep oynayan oyunculardan oldu. 3-4 oyuncu oynamadı. Dört oyuncu düşünüyoruz. Bu dört oyuncu da direkt katkı sağlayacak oyuncular. İlk 11 oyuncusu olsun diye alıyoruz"
"Icardi gibi önemli bir oyuncumuz var. Hem onunla hem onsuz oynayacak. Bakambu tercihi böyleydi. Hepsini bir ada oynayacak oyuncular çok önemli olacak" şeklinde konuşmuştu.
Ancak yolların ayrılması planlandığı Zaha'dan şok bir hamle geldi. İşte ayrıntılar...
İlk sezonunda beklentilerin uzağında kalan Wilfried Zaha, Galatasaray'daki geleceğiyle ilgili karar verdi.
Fotomaç'ın haberine göre, İngiltere'den ve Suudi Arabistan'dan talipleri olan 31 yaşındaki oyuncu, kariyerini sarı kırmızılı kulüpte sürdürmek istiyor.
Bu sezon kendini kanıtlamak isteyen Fildişi Sahilli yıldız, menajerine teklifleri geri çevirmesi talimatını iletti.
DİĞER HABERLER
-
Bu sezon yer aldığı tüm kulvarlarda başarı yakalamak isteyen Galatasaray, ocak ayında iddialı takviyeler yapmaya hazırlanıyor. Ara transfer dönemi öncesi flaş isimlerle temas halinde olan Cimbom'dan şaşırtan bir hamle geldi. Sarı kırmızılıların, eski oyuncusunu kadrosuna katmak için harekete geçtiği öğrenildi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Galatasaray'ın transfer gündeminde önemli bir yer kaplayan eski yıldız oyuncusu Sacha Boey ile ilgili sıcak bir yaşandı. Sarı-kırmızılılar, Bayern Münih'in 20 milyon euro bonservis bedeli belirlediği Fransız sağ bek için yeni bir toplantı gerçekleştirecek. İşte ayrıntılar... | Son dakika GS spor haberleri -
Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'dan sürpriz bir hamle geldi. Sarı kırmızılıların, 17 yaşındaki o genç futbolcuyu kadrosuna katmak için kolları sıvadığı öğrenildi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Galatasaray yönetimi, Al-Hilal ile sözleşmesi Haziran'da sona erecek olan 28 yaşındaki Ruben Neves için harekete geçecek. İşte sarı-kırmızılıların yıldız oyuncu için hamlesini yapacağı tarih ve transferdeki dikkat çeken Mario Lemina detayı... | Son dakika GS spor haberleri