Galatasaray - Fenerbahçe derbisinin VAR hakemi açıklandı!
Süper Lig'in 37. haftasında oynanacak Galatasaray - Fenerbahçe derbisinin VAR hakemi belli oldu. TFF'den yapılan duyuruya göre, zorlu mücadelenin VAR merkezinde İtalyan hakem Fabio Maresca görev yapacak. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray ve Fenerbahçe haberleri (GS FB spor haberi)
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 19.05.2024 - 12:05
- Güncelleme Tarihi: 19.05.2024 - 12:25
Trendyol Süper Lig'in 37. haftasında Galatasaray ile Fenerbahçe arasında bugün oynanacak maçın Video Yardımcı Hakemi (VAR) Fabio Maresca oldu.
Trendyol Süper Lig'in 37. haftasında Galatasaray ile Fenerbahçe bugün saat 19.00'da RAMS Park'ta karşı karşıya gelecek. Zorlu mücadelede hakem Arda Kardeşler düdük çalacak. Kardeşler'in yardımcılıklarını Mehmet Emin Tuğral ile Süleyman Özay yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemi Direnç Tonusluoğlu olacak.
Mücadelede VAR koltuğunda İtalya Futbol Federasyonu'ndan Fabio Maresca oturacak. AVAR'da da Atilla Karaoğlan, Deniz Caner Özaral ve Koray Gençerler görev yapacak.
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray'da Okan Buruk'un planlarında yer almayan ve takımdan ayrılamsına kesin gözüyle bakılan Danimarkalı futbolcu Victor Nelsson'un transferiyle ilgili flaş bir iddia gündeme geldi. İşte detaylar... (GS spor haberi) -
Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'da transfer çalışmaları devam ediyor. Kaleci için Ederson ismini liste başına yazan sarı kırmızılılar, savunmaya bir başka transfer için de düğmeye bastı. İşte yaşanan son gelişmeler... -
Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 3. haftasında 24 Ağustos Pazar günü Zecorner Kayserispor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı. -
Transfer döneminde nokta atışı takviyelerle kadrosunu güçlendirmek isteyen Galatasaray, kaleci transferine odaklandı. Sarı kırmızılıların listesinin ilk sırasında yer alan Ederson’la ilgili dikkat çeken bir gelişme yaşandı. İşte ayrıntılar...