TRANSFER HABERİ: Galatasaray'dan Marcao bombası! İşte sözleşme şartları
2022 yazında Galatasaray'dan 13 milyon Euro bonservis ücretine Sevilla'ya transfer olan Marcao, İspanyol ekibinde istenen performansı gösterememişti. Bu doğrultuda Brezilyalı stoperin, Sevilla'dan ayrılarak yeniden sarı kırmızılılara dönebileceği öğrenildi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 26.03.2024 09:36
Galatasaray'ın başarılı stoperleri Victor Nelsson, Davinson Sachez ve Abdülkerim Bardakcı bu sezon gösterdiği harika performansla Avrupa takımlarının radarına girmiş durumda.
Avrupa'nın önde gelen takımları bu oyuncular için Cimbom'un kapısını çalmaya başladı. Yönetim, sezon sonunda gelecek tüm teklifleri masaya yatıracak.
Yaşanan gelişmeler sonrası Galatasaray, savunmanın göbeğine takviye yapmak için arayışlara tam gaz devam ediyor. Tüm seçenekler değerlendiriliyor.
BEKLENTİLERİN ALTINDA KALDI
Sarı-kırmızılıların 2022 yılında 13 milyon Euroya Sevilla'ya sattığı Marcao, yeni kulübünde istediği performansı gösteremedi.
Brezilyalı stoper, kariyerine yeni bir takımda devam etmek için İspanyol ekibi ile görüşmelere başladı.
Yapılan görüşmelerde hem Marcao hem de Sevilla cephesi satın alma opsiyonu ile birlikte Galatasaray'a kiralama formülüne sıcak bakıyor.
Akşam'ın haberine göre, sarı-kırmızılılar ise yaşanan tüm gelişmeleri yakından takip ediyor.
PİYASA DEĞERİ 5 MİLYON EURO
İspanyol ekibinde 2 sezon boyunca sadece 20 müsabakada forma giyen Marcao, saha içinde bin 212 dakika sahada kaldı.
Brezilyalı stoper, 1 gol atarak takımına skor katkısında bulunabildi.
Güncel piyasa değeri 5 milyon Euro olan 27 yaşındaki savunmacının Sevilla ile olan sözleşmesi 2027 yılının haziran ayında bitiyor.
Marcao, Galatasaray formasını ise tam 141 kez giymişti.
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray'ın sezon başında kadrosuna kattığı Aleksey Batrakov şu ana kadar sergilediği performansla büyük takdir toplamıştı. Sarı-kırmızılı taraftarların beğenisini kazanan Rus orta saha hakkında beklenmedik bir gelişme yaşandı. 21 yaşındaki genç oyuncudan, Cimbom'u endişelendirecek bir haber geldi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Galatasaray, Trendyol Süper Lig’in 10. haftasında Tümosan Konyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla başladı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Ara transfer çalışmalarına erkenden başlayan Fenerbahçe ve Galatasaray ile ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor. Her iki takımın da ocak ayı öncesi aynı yıldızın peşinde olduğu ortaya çıktı. Konuya dair haberi ise İngiliz basını duyurdu. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe ve Galatasaray haberleri (FB GS spor haberi) -
Kadınlar Futbol Süper Ligi’nin 8. haftasında oynanan maçta Galatasaray, deplasmanda Yüksekova Spor ile 1-1 berabere kaldı.