TRANSFER HABERLERİ: Galatasaray istiyordu! Bonservis bedeli el yaktı
Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, gelecek sezonları da düşünerek gençleştirme operasyonu yapmak istiyor. Bu doğrultuda sarı-kırmızılıların listesine bulunan gurbetçi yıldızın bonservis bedeli el yaktı. İşte o isim ve detaylar... | Galatasaray transfer haberleri (GS spor haberi)
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 25.02.2024 06:40
UEFA Avrupa Ligi'nden elenen Galatasaraylılarda gözler yeniden Süper Lig'e çevrildi. Sarı-kırmızılılar 27. hafta maçında Antalyaspor'u konuk edecek.
Sarı-kırmızılılar, zirve yarışında ise Fenerbahçe ile kıyasıya bir rekabet içinde yer alıyor.
Takvim'de yer alan haberde yönetimin ara transfer döneminde listesinde yer alan Can Uzun konusunda ise yakın takibini sürdürdüğü iddia edildi.
Bu sezon Bundesliga 2 ekiplerinden Nürnberg'de harika bir sezon geçiren Can Uzun birçok kulübün olduğu gibi Galatasaray'ın da listesinde yer alıyor.
Ancak sarı-kırmızılılar'ın yeni sezonda kadrosuna katmayı planladığı 19 yaşındaki forvetin fiyatı el yakacak. Alınan bilgilere göre Nürnberg 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunan Can Uzun'un bonservis bedelini 25 milyon Euro olarak belirledi.
EĞER EURO 2024'TE OYNARSA...
Şu anda milli takım tercihini yapmayan genç yıldız Türkiye ve Almanya futbol federasyonları ile görüşmelerini sürdürüyor.
Yıldız futbolcunun Euro 2024'te forma giymesi ve iyi bir performans sergilemesi halinde fiyatının daha da artacağı belirtiliyor.
Bu sezon Nürnberg formasıyla 21 maçta 14 gol atıp 3 asist yapan Can Uzun hem forvet hem de 10 numara pozisyonunda oynuyor. Can Uzun'la Avrupa'nın 5 büyük liginden önemli kulüplerin de yakından ilgilendiği ifade ediliyor.
Türkiye ve Almanya futbol federasyonlarından milli takım için teklif alan Can Uzun düşünme aşamasında. Genç yıldızın Ay-Yıldızlı formaya daha yakın olduğu belirtiliyor
DİĞER HABERLER
-
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, 2026 Erkekler AXA Sigorta Şampiyonlar Kupası’nı kazanan Galatasaray Erkek Voleybol Takımı için tebrik mesajı yayımladı. | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Sabah gazetesi spor yazarları; Levent Tüzemen, Bülent Timurlenk, Ömer Üründül ve İskender Günen, Devler Ligi'nin 2. haftasında Barcelona'yı ağırlayacak olan Galatasaray'ı değerlendirdi. -
2026 Voleybol Erkekler AXA Sigorta Şampiyonlar Kupası'nı, Ziraat Bankkart'ı 3-1 mağlup eden Galatasaray Madeş Mobilya kazandı. Sarı-kırmızılı ekip bu sonuçla organizasyonda 2. kez mutlu sona ulaştı. İşte ayrıntılar... | Son dakika spor haberleri -
Galatasaray'da yaz transfer döneminde kadroya katılan Lesley Ugochukwu ile ilgili sürpriz bir gelişme yaşandı. Sarı-kırmızılılarda beklenen forma şansını bulamayan 22 yaşındaki futbolcunun devre arasında takımdan ayrılmaya sıcak baktığı öne sürüldü. İşte olası transfer maliyeti ve tüm detaylar...