GALATASARAY HABERİ: Cedric Bakambu transferinde olay iddia! Kulüp başkanı resmen açıkladı
Ara transfer döneminde Galatasaray'dan, Real Betis'e transfer olan Cedric Bakambu hakkında flaş bir açıklama geldi. İspanyol kulübünün başkanı Angel Haro transfere dair çarpıcı ifadeler kullandı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 07.02.2024 - 17:53
Galatasaray'dan ayrılarak Real Betis'e transfer olan Cedric Bakambu hakkında flaş gelişmeler yaşanıyor.
Sarı-kırmızılı kulüpten KAP'a yapılan açıklamada, transferin 5 milyon euro garanti ücret ile 5 milyon 50 bin euro şarta bağlı bonuslarla gerçekleştiği ifade edildi.
Real Betis Başkanı Angel Haro, Bakambu transferinin sözleşme detaylarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.
BONUSLAR NASIL GERÇEKLEŞİR?
Angel Haro, söz konusu bonusların gerçekleşmesi için tarihte eşi benzeri görülmemiş başarılar elde etmeleri gerektiğini ifade etti.
İşte o sözler...
Real Betis Başkanı Angel Haro, "Oyuncu satan mümkün olduğu kadar pahalıya sattığını, satın alan ise mümkün olduğu kadar ucuza sattığını söylemeye çalışıyor."
"Rakamlarda herhangi bir yanlış yok. Net bonservis miktarının bir kısmı oyuncunun maaşını da içeriyor."
"Ayrıca bonus maddeleri var. Eğer bu bonuslar gerçekleşirse tarihte benzeri görülmemiş başarılar elde ettiğimiz anlamına gelir. Umarım bu ödemeleri yapmak zorunda kalacak başarıya ulaşabiliriz." dedi.
Galatasaray'dan ayrılan Bakambu, yeni takımı Real Betis ile 2026 yılına kadar sözleşme imzaladı.
Sarı-kırmızılılarda sezonun ilk yarısında 16 maça çıkan Kongolu forvet, 2 gol ve 1 asistlik performans sergiledi.
Cedric Bakambu'nun güncel piyasa değeri 2.8 milyon euro olarak gösteriliyor.
DİĞER HABERLER
-
Son dakika spor haberleri: Galatasaray'da Corendon Alanyaspor karşısında alınan 1-0'lık galibiyete rağmen Okan Buruk eleştiri yağmuruna tutuldu. Özellikle sarı kırmızılıların, Liverpool maçı öncesi yaşanan bu etkisiz futbolunu Sabah gazetesi yazarı Bülent Timurlenk yorumladı. GS SPOR HABERLERİ -
Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak Liverpool maçı öncesi Galatasaray'da düşüncürü bir tablo var. Sarı kırmızılılarda Okan Buruk, çözmesi gereken beş büyük sorunla karşı karşıya. İşte madde madde ayrıntılar... GS SPOR HABERLERİ -
Son dakika Galatasaray haberleri: 30 Ekim Salı günü sahasında Liverpool'u ağırlayacak olan Galatasaray'da Victor Osimhen belirsizliği devam ediyor. Corendon Alanyaspor karşısında yaklaşık 10 dakika süre alan yıldız futbolcunun, İngiliz ekibiyle yapılacak mücadelede süre alıp almayacağını Okan Buruk açıkladı. İşte detaylar... -
Galatasaray için çok büyük bir öneme sahip olan Liverpool maçı öncesinde takımdaki fiziksel durum ve yıldızların formsuzluğu nedeniyle Okan Buruk yeni çözümler arıyor. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)