Galatasaray Petrol Ofisi Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nde liderliği aldı
Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nin 18. haftasında Galatasaray Petrol Ofisi, Fenerbahçe Petrol Ofisi'nin puan kaybettiği haftada kazanarak liderliğe yükseldi.
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 31.01.2024 - 13:02
Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nde 18. hafta heyecanı sona ererken, bu hafta liderlik el değiştirdi. Fenerbahçe ile Galatasaray'ın zirvede aynı puanla başladığı haftada sarı-lacivertlilerin puan kaybetmesiyle sarı-kırmızılılar liderliğe yükseldi. Hafta başlamadan önce 43 puan ve averajla lider olan Fenerbahçe, Ankara deplasmanında Ankara Büyükşehir Belediyesi Fomget ile 1-0 geri düşmesine rağmen 1-1 berabere kaldı ve puanını 44 yaptı. Galatasaray da konuk olduğu Beylerbeyi Spor Kulübü'nü 1-0'lık skorla geçti ve puanını 46'ya çıkardı.
Ligin 19. haftasında sarı-kırmızılılar, 4 Ocak Pazar günü saat 13.00'te Gaziantep Asya Spor'u ağırlayacak. Sarı-lacivertliler de aynı gün ve saatte KDZ. Ereğli Belediye Spor ile evinde mücadele edecek.
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Victor Osimhen, Nijerya Milli Takımı'nın kampı sırasında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Golcü oyuncu, sarı kırmızılılarla ilgili flaş ifadeler kullandı. İşte o sözler... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 17. haftasında Kasımpaşa'yı konuk etti. Sarı-kırmızılılar mücadeleyi 3-0 kazanarak 3 puanı hanesine yazdırdı. Sabah Gazetesi yazarı Ahmet Çakar mücadeleyi dikkat çeken ifadelerle değerlendirdi. İşte o yazı... (GS SPOR HABERİ) -
Ocak transfer dönemini hareketli geçirmesi beklenen Galatasaray'da iç transferde de hareketlilik devam ediyor. Sarı-kırmızılılar kadrodaki o isim için opsiyonu kullanıp kullanmama konusundaki kararını verdi. İşte detaylar... (GS spor haberi) -
Kasımpaşa'ya attığı tek gol ile Süper Lig'de 60. kez gol sevinci yaşayan Mauro Icardi, Gheorghe Hagi'nin 59 gollük rekorunu geçerek sarı-kırmızılıların Süper Lig'de en çok atan gol yabancı futbolcusu oldu. Icardi, sosyal medya hesabından yaptığı o paylaşım ile Hagi'ye seslendi. İşte detaylar... (GS SPOR HABERİ)