Spor yazarları Gaziantep FK - Galatasaray maçını değerlendirdi
Son dakika Galatasaray haberleri: Trendyol Süper Lig'in 4. haftasında Gaziantep evinde Galatasaray'ı ağırladı. Mücadeleden sarı-kırmızılı ekip 3-0 galip ayrıldı. Fotomaç Gazetesi yazarları, Gaziantep FK - Galatasaray maçını dikkat çeken ifadelerle değerlendirdi. İşte o yazılar... (GS spor haberi)
LEVENT TÜZEMEN – UTANDINIZ MI!
Galatasaray'ın değeri Kerem Aktürkoğlu'na laf söyleyenler hatta ağır eleştiride bulunanlar utandı mı acaba? Çünkü o Kerem, Galatasaray'ın saha içindeki en çalışkanıydı, kazanma duygusunu bir saniye bile kaybetmeden kalbiyle mücadele etti ve ikisi sayılmayan 3 tane kaliteli gol attı, mükemmel anlaştığı Icardi'ye de gol attırdı.
Icardi'nin kazandığı ve attığı penaltının pozisyonunu yine Kerem rakipten çaldığı topla hazırladı. Galatasaray taraftarı, Kerem'e sahip çıkmalı, bir pas hatasında tepki koymamalı, aksine genç yıldıza destek vermeli. Antep'te skor olarak Galatasaray farklı kazandı ama oyun olarak 2-0'a gelinceye kadar çok iyi değildi.
Özellikle "Uçan kaçan" olarak alınan Tete'nin koşu kalitesine, hızına ve topla olan ilişkilerine baktığımızda henüz tam hazır olmadığını gördük. Tete hiç konuşmuyor. Okan Hoca'nın olaya el atıp Tete'nin "İçine kapanık" halini çözmesi gerekir.