GALATASARAY HABERLERİ: Milot Rashica Antalya'da tatil yapıyor
Galatasaray'ın geçtiğimiz sezon kiralık olarak kadrosuna kattığı ve Norwich City'den bonservisini almak istediği Milot Rashica, milli takımdan arkadaşı Vedat Muriqi ile birlikte Antalya'da tatil yapıyor. | Galatasaray transfer haberleri (GS spor haberi)
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 05.07.2023 - 15:32
Kosova Milli Takımı'ndan yakın arkadaş olan Vedat Muriqi ve Milot Rashica, tatilde Antalya'da buluştu.
Geçtiğimiz sezon Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen Kosovalı Milot Rashica, bir dönem Fenerbahçe forması da giyen ve milli takımdan arkadaşı olan Vedat Muriqi ile Antalya'nın Serik ilçesi Belek turizm merkezinde tatilde bir araya geldi. Belek'teki bir otelde ailece tatil yapan 2 futbolcu, sezonun yorgunluğunu dinlenerek ve eğlenerek attı.
RASHICA KULÜPLERİN ANLAŞMASINI BEKLİYOR
Galatasaray'da geçtiğimiz sezon gösterdiği performansla takımın vazgeçilmez isimleri arasında yer alan Milot Rashica'nın bonservisi İngiltere Championship ekibi Norwich City'de bulunuyor. Sarı-kırmızılı ekibin transfer döneminde öncelikli hedeflerinden birisi Kosovalı oyuncunun bonservisini almak. Bu doğrultuda Norwich ile görüşmelerini sürdüren yönetim, oyuncunun da Galatasaray'a transfer olmayı istemesinden dolayı elini güçlü tutarak bu transferi en kısa sürede sonuçlandırmayı planlıyor. İki kulübün arasındaki görüşmeden olumlu bir sonuç çıkmasını umut eden Rashica, Galatasaray'a transferi konusunda anlaşılması durumunda sarı-lacivertli ekibin kampına katılacak. Öte yandan Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk da dün yaptığı açıklamada, "Hem biz çok istiyoruz hem de Rashica istiyor. Her türlü fedakarlığı iki taraf da doğru bir şekilde yapacaktır" ifadelerini kullanarak Kosovalı oyuncunun transferinin bitmesini beklediklerini vurguladı.
DİĞER HABERLER
-
UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Galatasaray, 3. hafta maçında sahasında Bodo Glimt'i konuk etti. Sarı kırmızılılar, Norveç temsilcisini 3-1 yenerek Devler Ligi'ndeki hedefini sürdürdü. İşte Şampiyonlar Ligi'de güncel puan durumu... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
UEFA Şampiyonlar Ligi 3. hafta maçında Galatasaray evinde Bodo/Glimt'i mağlup ederek üst üste ikinci galibiyetini aldı. İşte detaylar... -
UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 3. haftasında Bodo/Glimt'i 3-1 ile geçen Galatasaray'da Okan Buruk maçın ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte o sözler... -
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Şampiyonlar Ligi'nde 3-1 kazandıkları Bodo/Glimt maçı sonrası açıklamalarda bulundu. Buruk, taraftarların Barış Alper Yılmaz'a gösterdiği tepkilerle ilgili de konuştu.