GALATASARAY TRANSFER HABERLERİ: G.Saray'da flaş gelişme! Yıldız ismin sözleşmesi feshedildi
Son dakika Galatasaray transfer haberleri: Gelecek yıl şampiyon unvanını korumak ve Devler Ligi'nde yer almak isteyen Galatasaray'da flaş transfer gelişmeleri yaşanıyor. Son olarak sarı-kırmızılıların yıldız ismin sözleşmesini feshettiği iddia edildi. İşte o futbolcu ve detaylar... | (aspor.com.tr - Dış Haberler / Mehmet Göksel TAŞOVA)
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 04.07.2023 15:00
Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de şampiyon oldu ve 4 yıl aradan sonra sezonu mutlu sonla kapattı.
Teknik direktör Okan Buruk önderliğinde önümüzdeki sezon hazırlıkları başladı.
Cimbom Şampiyonlar Ligi elemelerine tempolu hazırlanıyor ve gruplara kalmak istiyor.
ASLAN'DA 8 AYRILIK
G.Saray'da Emre Taşdemir, Bafetimbi Gomis, Juan Mata, Okan Kocuk gibi isimlerin sözleşmeleri sona ererken; kiralık gelen Mauro Icardi, Milot Rashica ve Sam Adekugbe de takımlarına geri döndü.
Ayrıca geçtiğimiz yıl Nantes'ta kiralık olarak forma giyen Mostafa Mohamed, 5.75 milyon Euro bonservis bedeliyle Fransız ekibine satıldı.
Devre arasında Sassuolo'dan 400 bin Euro'ya kiralanan Kaan Ayhan'ın 2.8 milyon Euro'luk satın alma opsiyonu da kullanıldı.
8 İSİM GERİ DÖNDÜ
Aynı zamanda Christian Luyindama, Emre Kılınç, Alpaslan Öztürk, Taylan Antalyalı, Olimpiu Morutan, Alexandru Cicaldau, Oğulcan Çağlayan ve Batuhan Şen gibi isimler de kiralıktan geri döndü.
Sarı-kırmızılılarda gelecek yıl için transfer çalışmaları devam ederken, flaş bir iddia ortaya atıldı.
Şu anda 13 yabancı futbolcusu bulunan G.Saray'ın, transferden önce 1 yıldızının sözleşmesinin feshedildiği belirtildi. İşte detaylar...
LUYINDAMA GÖNDERİLDİ!
Sport Rdc'nin haberine göre; G.Saray, 8 milyon Euro bonservisle kadrosuna kattığı Christian Luyindama'nın sözleşmesini feshetti.
Geçtiğimiz sezon Antalyaspor'a kiralanan Demokratik Kongolu yıldız, burada 5 maça çıkabilmiş ve 386 dakika süre alabilmişti.
Büyük beklentilerle alınan 29 yaşındaki oyuncu, milli takımda yaşadığı sakatlığın ardından eski performansını gösteremedi.
G.Saray'ın gelecek yıl 1.2 milyon Euro kazanacak Luyindama'nın, bu anlaşmayla birlikte maaş yükünün hafifletmek istediği kaydedildi.
Ayrıca bu sayede oyuncunun da özgürce takım seçebileceği haberin detaylarında yer aldı.
Sarı-kırmızılılarla 2024'e kadar sözleşmesi bulunan Luyindama'nın güncel piyasa değeri ise 800 bin Euro...
DİĞER HABERLER
-
UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 3. haftasında Galatasaray'ın deplasmanda Lille ile oynayacağı karşılaşmanın hakemi belli oldu. -
2027 yılında başkanlık seçimine hazırlanan Boca Juniors'ta transfer çalışmaları hız kazandı. Arjantin ekibinin, Galatasaray forması giyen yıldız futbolcuyu seçim vaadi olarak gündemine aldığı öne sürüldü. İşte sarı-kırmızılılara yıldız futbolcu için yapılacak teklif... -
Galatasaray'da ara transfer dönemi öncesi dikkat çeken gelişmeler yaşanıyor. Sarı-kırmızılı yönetimin, Alman yıldız Leroy Sane ile ilgili aldığı karar gündem oldu. İşte Cimbom'daki son gelişmeler ve kararın perde arkası... -
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Lille ile karşılaşmaya hazırlanan Galatasaray, Fransa'da yaşanan olaylar nedeniyle harekete geçti. Şehirde çıkan çatışma, yağma ve yangınlar sonrası sarı-kırmızılı yönetimin, takım kafilesi ve taraftarların güvenliği için UEFA'ya başvuruda bulunacağı öğrenildi. İşte yaşanan gelişmelerin detayları...