Galatasaray’a Ankara’da muhteşem karşılama!
Spor Toto Süper Lig'in 36. haftasında lider Galatasaray deplasmanda MKE Ankaragücü'ne konuk olacak. Bu maç için Ankara'ya giden sarı-kırmızılı kafileyi yüzlerce taraftar coşkuyla karşıladı. | Galatasaray haberleri (GS spor haberi)
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 29.05.2023 20:45
Spor Toto Süper Lig'in 36. haftasında yarın akşam MKE Ankaragücü'ne konuk olacak Galatasaray Futbol takımı kafilesi Ankara'ya ulaştı. Sarı-kırmızılıları Esenboğa Havalimanı'na akın eden yüzlerce taraftar coşkuyla karşıladı.
Spor Toto Süper Lig'de lider Galatasaray Futbol A Takımı ve teknik heyeti, gerçekleştirdiği özel bir uçuşla yarın akşam karşılaşacağı MKE Ankaragücü maçı için İstanbul'dan Ankara'ya hareket etti. Esenboğa Havalimanı'nı sarı kırmızıya boyayan çok sayıda Galatasaray taraftarı, futbolculara ve teknik ekibe sevgi gösterisinde bulundu. Pankartlarla ve tezahüratla karşıladıkları futbolcuları takım otobüsüne uğurlayan sarı kırmızılı taraftarlar, ellerinde meşalelerle uzun bir süre otobüsü takip etti. Kent merkezine geçen Galatasaray kafilesi ise kamp yapacağı otele yerleşti.
CİMBOM KAZANIRSA ŞAMPİYON
Galatasaray yarın ki müsabakadan galip gelmesi halinde ise ligin bitimine 2 hafta kala şampiyonluğunu ilan etmiş olacak. Sarı-kırmızılılar yenilmesi ya da berabere kalması halinde ise Fenerbahçe - Antalyaspor maçının sonucunu bekleyecek. Ligde 74 puanlı en yakın takipçisi Fenerbahçe'nin 5 puan önünde bulunan Galatasaray, ligde bu sezon çıktığı 33 müsabakada 25 galibiyet, 4 beraberlik ve 4 mağlubiyet ile 79 puan elde etti. Rakip filelere 73 gol yollayan Okan Buruk'un öğrencileri kalesinde 26 gole engel olamadı.
MKE Ankaragücü - Galatasaray maçını hakem Volkan Bayarslan yönetecek. Bayarslan'ın yardımcılıklarını ise Ceyhun Sesigüzel ile Volkan Ahmet Narinç üstlenecek.
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in ilk haftasında 14 Ağustos Cuma günü Arca Çorum FK'yi ağırlayacak. RAMS Park'ta oynanacak karşılaşma, saat 21.30'da başlayacak. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Transfer çalışmalarına son sürat devam eden Galatasaray'da yeni bir gelişme yaşandı. Sarı kırmızılılar geçtiğimiz sezon çok istediği ancak transferinde başarılı olamadığı o isim için yeniden devreye girdi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Galatasaray'ın sözleşme uzatmadığı ve yollarını ayırma kararı aldığı Mauro Icardi hakkında flaş bir gelişme yaşandı. İtalyan basınından, 33 yaşındaki golcünün transfer durumuna dair çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. İşte o haber... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Galatasaray'ın dünyaca ünlü golcüsü Victor Osimhen ile ilgili çarpıcı bir son dakika gelişmesi yaşandı. Alman medyası; sarı kırmızılı ekibin, Nijeryalı forvet için tarihi bir transfer teklifi aldığını açıkladı. İşte gündem yaratan transfer haberinin detayları... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)