GALATASARAY TRANSFER HABERLERİ: Cimbom'a yıldız sol bek! Bonservissiz gelecek
Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğa bir adım uzakta bulunan Galatasaray, gelecek yılların da transfer planlamasına başladı. Sarı-kırmızılılar transferde önceliği sol bek bölgesine verirken, teknik direktör Okan Buruk'un raporu doğrultusunda görüşmeler başladı. Cimbom, kulübüyle sözleşmesi sona erecek yıldız bir ismi liste başına yazdı. İşte o isim ve detaylar... | Galatasaray transfer haberleri (GS spor haberi)
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 26.05.2023 06:40
Galatasaray bu sezon transferde yine şov yapmaya hazırlanıyor.
Sarı-kırmızılı ekip Süper Lig'de Ankaragücü karşısında şampiyonluğunu ilan etmeyi hedefliyor.
Ayrıca Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmak için güçlü bir kadro kurmanın planlarını yapıyor.
Cimbom, Şampiyonlar Ligi'ne bir değişiklik olmazsa birinci turdan katılacak.
Gerekli yerlere takviyeler yapacak olan Galatasaray'da sol beke de güçlü bir isim transfer edilecek.
Avrupa'nın üst düzey oyuncuları için zemin yoklamaya başlayan sarı-kırmızılıların listesine giren son isim Raphael Guerreiro oldu.
MENAJERİYLE GÖRÜŞÜLDÜ
Borussia Dortmund'la sözleşme yenilemeyen ve takımdan ayrılacağı konuşulan Portekizli oyuncu için Galatasaray'ın menajerleriyle temas kurduğuna dair bilgiler gelmeye başladı.
Almanya'nın önemli gazetelerinden Bild konuya geniş yer ayırırken, "Raphael Guerreiro, Borussia Dortmund'la henüz anlaşamadı ve sezon sonunda vedaya hazırlanıyor.
Galatasaray'ın yanı sıra Milan, Leeds ve Newcastle United da Guerreiro için devrede...
Şu anda takımdan ayrılması olası bir senaryo" diye yazdı. Raphael Guerreiro, 2016 yılında bu yana Borussia Dortmund forması giyiyor.
CİMBOM KESENİN AĞZINI AÇTI
Transfermarkt değeri 20 milyon euro olan Portekizli sol bek, bu sezon 35 karşılaşmaya çıktı. Dortmund'a 5 gol, 14 asistlik katkı yaptı.
Galatasaray sözleşmesinin sonuna gelen Guerreiro'yu imza parası ve dolgun bir ücretle ikna etmenin planlarını yapıyor.
DORTMUND 12 MİLYON EURO ÖDEDİ
Caen ve Lorient formaları giyen Raphael Guerreiro, 1 Temmuz 2016 tarihinde 12 milyon euro'ya Dortmund'a transfer oldu.
Kariyeri boyunca 375 maça çıkarken savunmadaki başarılı futbolunun yanı sıra hücumda da etkili oldu. 50 gol, 60 asist üretti.
RAPHAEL GUERREIRO KİMDİR?
Raphael Guerreiro, 22 Aralık 1993'te Fransa'nın Le Blanc-Mesnil kentinde dünyaya geldi. Futbola Clairefontaine altyapısında başladı.
2008 yazında Caen altyapısına transfer oldu ve U19 ile B takımında forma giydi.
2012'de A takıma yükselen Guerreiro, 1 yıl sonra 2.5 milyon Euro bonservis bedeliyle Lorient'e transfer oldu.
Burada 3 yıl top koşturan sol bek oyuncusu, 2016'da Borussia Dortmund'a 12 milyon Euro'ya imza attı.
Portekizli sol bek bu sezon Alman ekibinde 26 lig maçına çıktı ve 3 gol, 12 asistlik katkı sağladı.
Kulübüyle sözleşmesi sezon sonunda bitecek 29 yaşındaki futbolcunun güncel piyasa değeri ise 20 milyon Euro...
DİĞER HABERLER
-
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 2. hafta heyecanı yaşanıyor. Yapay Zeka, Devler Ligi'nde yeni haftayla birlikte oynanacak 2. karşılaşmalar öncesi Fenerbahçe ve Galatasaray'ın ilk 8 ile 24'e kalma ihtimallerini açıkladı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe ve Galatasaray haberleri (FB GS spor haberi) -
İngiliz The Guardian gazetesi, dünya futbolunun en iyi 60 genç yeteneğini açıkladı. Listede Fenerbahçe ve Galatasaray'dan da oyuncular yer aldı. Peki oluşturulan listede hangi isimler yer aldı? İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe ve Galatasaray haberleri (FB GS spor haberi) -
UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 2. haftasında Galatasaray, 13 Ekim Salı günü evinde Barcelona'yı ağırlayacak. Dev mücadele büyük bir heyecanla beklenirken Barcelona'da şok bir gelişme yaşandı. Barça Teknik Direktörü Hansi Flick, o yıldızın Galatasaray'a karşı forma giyemeyeceğini açıkladı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında sahasında Kasımpaşa'yı konuk edecek. Mücadele öncesi VAR koltuğunda oturacak hakem açıklandı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)