Kazımcan Karataş'ın Galatasaray'da hedefleri
Galatasaray'da forma giyen genç futbolculardan Kasımcan Karataş, Cimbom'da şampiyonluk yaşayıp Avrupa'ya transfer olmak istediğini belirtti.
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 15.05.2023 15:23
- Güncelleme Tarihi: 15.05.2023 16:00
Futbol A takımının 20 yaşındaki oyuncusu Kazımcan Karataş, Galatasaray Televizyonu'nda yer alan açıklamalarında, ligin sonuna yaklaşıldığını ve tek hedeflerinin şampiyonluk olduğunu belirterek, takım içindeki aile ortamının sahaya yansıdığını belirtti.
Sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü Okan Buruk'u, çalıştığı isimler arasında ilk sıraya yazacağını kaydeden Kazımcan Karataş, "Hedefim Galatasaray'da şampiyonluk yaşamak. Sonra da Galatasaray'ı Avrupa'da temsil edip Şampiyonlar Ligi'nde oynamak. Uzun vadede Avrupa'da oynamak istiyorum. Ülkemi, takımımı Avrupa'da temsil etmek istiyorum." değerlendirmesinde bulundu.
Galatasaray taraftarının çok coşkulu olduğunu ve bu taraftarın önünde oynamanın mutluluk verdiğini vurgulayan Kazımcan, "Yıldızlar topluluğu bir kadromuz var. Televizyondan izlediğim, oyun konsolundan oynadığım futbolcularla aynı sahayı paylaşıyorum. Bana çok şey öğrettiler. Dünyaca ünlü isimlerle oynadığım için kendimi şanslı hissediyorum. Umarım daha iyi transferler gelir. Bu isimler bizim için büyük şans. Hayatlarını çok profesyonel yaşıyorlar. Antrenmanları, dinlenmeleri, uyku düzenleri, beslenmeleri inanılmaz. Bunları kendime örnek alıyorum." diye konuştu.
Galatasaray'da forma giymeyi her zaman hayal ettiğini ve bunun için çok çalıştığını vurgulayan Kazımcan Karataş, "Galatasaray'a karşı hazırlık maçında sonradan oyuna girmiştim. Çok büyük bir kulüp. İçine girince daha iyi anladım. Ailemin, sevdiklerimin katkılarıyla buraya geldim. Bu benim için büyük bir onur." ifadelerini kullandı.
Galatasaray taraftarlarına da seslenen Kazımcan, hep birlikte şampiyonluk kupasını kaldırmak istediklerini sözlerine ekledi.
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray'ın Uruguaylı orta sahası Lucas Torreira için eski kulübü Fiorentina'nın devreye girdiği öne sürüldü. İtalyan basını, iki kulüp arasında görüşmelerin başladığını ve transferin hangi şartla gerçekleşebileceğini yazdı. İşte tüm detaylar... -
Galatasaray, Trendyol Süper Lig’in 2. haftasında deplasmanda Erzurumspor FK ile oynayacağı maçın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Önde gelen spor medyası şirketlerinden ESPN'in 2026 FC 100 listesinde dünyanın en iyi santrforları belli oldu. Galatasaray'ın yıldız golcüsü Victor Osimhen de listede kendine yer bulurken, Nijeryalı yıldızın sıralamadaki yeri dikkat çekti. İşte dünyanın en iyilerinin olduğu o liste... -
Rusya Milli Takımı, Galatasaray ile anlaşmaya varan 21 yaşındaki Aleksey Batrakov için Türk bayraklı veda paylaşımı yaptı.