Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk yolunda tam gaz ilerleyen Galatasaray, 30. haftada Corendon Alanyaspor deplasmanına konuk oldu.
Kadrosuna kattığı dünya yıldızlarıyla adından söz ettiren Cimbom'un en çok konuşulan transferiyse Mauro Icardi oldu.
Yönetim, PSG forması giyen yıldız futbolcuyu sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna kattı.
"ICARDI GİBİ İSİMLER ÜLKE FUTBOLUNUN DEĞERİNİ ÖNE ÇIKARIYOR"
Mauro Icardi gibi isimlerin ülke futbolunun değerini öne çıkardığını vurgulayan Timur, "Hepimizin ana unsuru ülke futbolu olması gerekiyor. Akıllı insan önce içinde bulunduğu platformu yükseltir. Biz kalmasını istiyoruz. PSG'deki son senesi olduğu için yeniden kiralama gibi bir şey imkansız" değerlendirmesinde bulundu.
"TÜRKİYE'NİN GENELİ ICARDI'NİN KALMASINI İSTİYOR"
Okan Buruk ise Arjantinli futbolcu Mauro Icardi'nin takımda kalmasını istediklerini belirterek, "Taraftar ve kendisi de istiyor. Sadece Galatasaray taraftarı değil, Türkiye'nin geneli de bu görüşte. Futbolseverler bu tür önemli oyuncuların ülkemizde olmasını, onları izlemeyi seviyor" açıklamasında bulundu.