GALATASARAY TRANSFER HABERİ: İngilizler Cimbom'un yıldızının peşinde!
SON DAKİKA TRANSFER HABERİ: Galatasaray'da sergilediği futbolla göz dolduran Mauro Icardi için Avrupa'da birçok takım yakın takibe geçti. Arjantinli futbolcu için son olarak İngiliz ekibi devreye girdi. İşte transferin detayları... GS SPOR HABERLERİ
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 05.04.2023 10:20
İngiltere Premier Lig'in köklü kulüplerinden biri olan Newcastle United'ın uzun süredir devam eden satılacağı iddiaları 2021'in son aylarında resmiyete döküldü.
Suudi Arabistan Veliaht Prensi Mohammed bin Selman'a bağlı servet fonu PIF, PCP Capital Partners ve Reuben Brothers şirketlerini de kapsayan Suudi Arabistan destekli bir konsorsiyumun, 352 milyon Euro karşılığında İngiliz ekibini satın aldı.
CITY'E YAPILAN YATIRIMIN 10 KATI
Satın alma işlemi resmen tamamlanırken Newcastle United'ın yeni sahibi Suudi Arabistan Veliaht Prensi Mohammed bin Salman oldu.
İngiliz basınında çıkan haberlere göre Mohammed bin Salman, Manchester City'e yapılan yatırımın 10 katı daha fazla yatırım yapma potansiyeline sahip.
Gelişmeler sonrasında Newcastle United taraftarları da tıpkı Manchester City'de olduğu gibi kulübün bambaşka bir kimliğe bürünüp, kısa zaman içerisinde St James Park'a dünya yıldızlarının inmesini dört gözle beklemeye başlamıştı.
2 SEZONDA 316 MİLYON EURO
Geçen sezon Siyah-Beyazlılar kadrosunu güçlendirmek için 130.5 milyon Euro'luk harcama yaptı.
Lyon'dan Bruno Guimaraes'e, Burnley'den Chris Wood'a, Arsenal'den Joe Willock'a, Brighton'dan Dan Burn'e, Atletico Madrid'den Kieran Trippier ve Aston Villa'dan Matt Targett'e imza attıran Newcastle United bu sezon da transfere tam 185.3 milyon Euro ödedi.
ŞİMDİ DE ICARDI
Ada ekibinin yeni sezonda da sansasyonel transferlere devam edeceği konuşuluyor. Bu doğrultuda son sürat görüşmeler devam ederken İngiliz basınından flaş bir iddia geldi.
The Sun'da yer alan ve Fanatik'in derlediği habere göre, Newcastle United'ın yeni sezon için Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen Mauro Icardi'nin peşine düştüğünü öne sürdü.
16 MAÇ: 9 GOL, 6 ASİST
Haberde; Arjantinli golcünün sezon sonunda PSG'ye döneceği belirtilirken Ada ekibinin forvet adayları listesinde de en üst sıralarda isminin yazdığı kaydedildi.
Icardi bu sezon sarı-kırmızılı formayla çıktığı 16 maçta 9 gol, 6 asistle oynadı.
Arjantinli oyuncunun nasıl bir karar vereceği merak konusu...
DİĞER HABERLER
-
Rafael Leao transferi için girişimlerini sürdüren Galatasaray'ın, Portekizli yıldızla prensip anlaşmasına vardığı öne sürüldü. Sarı-kırmızılıların şimdi Milan'ı zorunlu satın alma opsiyonlu kiralama formülüne ikna etmeye çalıştığı iddia edildi. İşte Cimbom'un transfer planı... -
Transferde bir süredir sessizliğini koruyan Galatasaray, ligin başlamasına kısa bir süre kala çalışmalarını hızlandırdı. Lesley Ugochukwu'nun ardından yapacağı hamleler büyük merak konusu olan sarı kırmızılı ekibin, şu ana kadar ismi hiç duyulmamış bir futbolcunun peşinde olduğu ortaya çıktı. Bu doğrultuda Cimbom'un, İngiliz devi Manchester City'nin jokeri için devreye girdiği öğrenildi. İşte gündem yaratan transfer gelişmesinin ayrıntıları... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Galatasaray'ın yıldız golcüsü Victor Osimhen'e Avrupa'dan ilgi sürüyor. İngiliz devi Arsenal'ın, Nijeryalı forvet için sarı-kırmızılılara takas artı bonservis bedeli içeren bir teklif sunduğu öne sürüldü. İşte detaylar... -
Ve Rafael Leao transferinde düğüm çözülüyor... Fenerbahçe ve Galatasaray'ın transferi için yarış halinde olduğu Portekizli yıldız, geleceğine dair kararını verdi. 27 yaşındaki kanat oyuncusunun, Fenerbahçe ve Galatasaray arasındaki transfer tercihini yaptığı öğrenildi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe ve Galatasaray haberleri (FB GS spor haberi)