GALATASARAY TRANSFER HABERLERİ: Cimbom'dan 10 numara hamle! İşte teklif edilen rakam
Yaz transfer döneminde kadrosunu yıldızlarla dolduran Galatasaray, devre arası transfer döneminde de Kaan Ayhan, Nicolo Zaniolo ve Sam Adekugbe'yi renklerine bağladı. Sezon sonunda şampiyon olup Şampiyonlar Ligi elemelerinde sahne almak isteyen sarı-kırmızılılar, transfer çalışmalarına hız verdi. Scout ekibinin olumlu rapor verdiği ve teknik direktör Okan Buruk'un da onayından geçen 21'lik İsviçreli yıldıza ilk teklifini iletti. İşte transfer gelişmesinin detayları... | Galatasaray transfer haberleri (GS spor haberi)
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 25.02.2023 06:40
Süper Lig'de lider konumda bulunan Galatasaray genç 10 numara arayışlarını sürdürüyor. Dinamo Moskova'dan Arsen Zakharyan ile PAOK'tan Giannis Konstantelias transferleride şimdilik aradığını bulamayan sarı-kırmızılılar rotayı İsviçre'ye kırdı.
Hedefte Young Boys'un genç yıldızı Fabian Rieder var. Altyapısından yetiştiği Young Boys'ta ilk 11'e yerleşen 21 yaşındaki oyuncu, takımının süper yıldızı konumunda.
Fotomaç'ın haberine göre; Galatasaray, scout ekibinin olumlu rapor verdiği, teknik direktör Okan Buruk'un da onayladığı Rieder için Young Boys ile masaya oturdu.
DÜNYA KUPASI'NDA OYNADI
Fabian Rieder'in Young Boys ile kontratı 2024 yılında sona eriyor.
Genç oyuncu kulübünün sözleşme uzatma tekliflerini şu aşamada kabul etmiyor.
Galatasaray, İsviçre ekibine ilk randevuda 6 milyon euro'luk bir öneri götürdü.
Young Boys ise kapıyı 10 milyon euro'dan açtı. Sarı-kırmızılılar tüm transferlerde olduğu gibi önce rakamı düşürüp ardından da bunu 3 veya 4 taksitte ödemeyi planlıyor.
Fabian Rieder, Dünya Kupası'nda da boy göstermişti. Kamerun karşılaşmasında 10 dakika oynadı. Brezilya'ya karşı 59 dakika sahada kaldı.
SANKİ İSVİÇRE ÇAKISI
Fabian Rieder'in ana pozisyonu 10 numara. Ancak 21 yaşındaki solak yıldız, üstün oyun zekasıyla birçok farklı pozisyonda da görev yapabiliyor.
İşte Rieder'in hücumda alabildiği roller:
LİGİN EN PAHALISI
Galatasaray'ın renklerine bağlamak istediği Fabian Rieder, İsviçre futbolunun yeni yıldızı... 21 yaşındaki futbolcu Young Boys'da oynuyor. 10 milyon euro'luk bonservis bedeliyle şu anda İsviçre Ligi'nin en pahalı oyuncusu konumunda.
FABIAN RIEDER KİMDİR?
Fabian Rieder, 16 Şubat 2002'de İsviçre'nin Bern kentinde dünyaya geldi.
Futbola ülkesinin takımlarından Solothurn'ün altyapısında başladı.
2017 yazında Young Boys'un U16 takımına transfer olan Rieder, U18 ve U21'de forma giydikten sonra Ocak 2021'de A takıma yükseldi.
Kulübüyle 2025 yazına kadar sözleşmesi bulunan 21 yaşındaki oyuncunun güncel piyasa değeri ise 10 milyon Euro...
DİĞER HABERLER
-
UEFA Şampiyonlar Ligi 2. hafta maçında Galatasaray'a konuk olacak Barcelona'da teknik direktör Hansi Flick ve futbolculardan Pau Cubarsi açıklamalarda bulundu. Teknik Direktör Flick özellikle sarı kırmızılıların tribün atmosferine dikkat çekti. İşte o sözler... | Son dakika spor haberleri -
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, 2026 Erkekler AXA Sigorta Şampiyonlar Kupası’nı kazanan Galatasaray Erkek Voleybol Takımı için tebrik mesajı yayımladı. | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
2026 Voleybol Erkekler AXA Sigorta Şampiyonlar Kupası'nı, Ziraat Bankkart'ı 3-1 mağlup eden Galatasaray Madeş Mobilya kazandı. Sarı-kırmızılı ekip bu sonuçla organizasyonda 2. kez mutlu sona ulaştı. İşte ayrıntılar... | Son dakika spor haberleri -
Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 2. haftasında sahasında Barcelona'yı ağırlayacak. Karşılaşma öncesi Barça'nın yıldız futbolcusu Lamine Yamal flaş bir paylaşımda bulundu. İşte ayrıntılar... | Son dakika spor haberleri