Stjepan Tomas şampiyonluk favorisini açıkladı! Fenerbahçe mi Galatasaray mı?
Futbolculuk kariyerinde Fenerbahçe ve Galatasaray formaları giyen Stjepan Tomas, Süper Lig'deki şampiyonluk favorisini açıkladı. İşte Tomas'ın özel açıklamaları...
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 10.12.2022 11:44
- Güncelleme Tarihi: 11.12.2022 01:31
Bir dönem Galatasaray ve Fenerbahçe'de top oynayan, daha sonra Türkiye'de Antalyaspor, Çaykur Rize ve Göztepe kulüplerinde teknik direktörlük yapan Stjepan Tomas, kamp çalışmaları yapan kulüpleri takip etmek için Antalya'ya geldi.
Burada kamp yapan çok takım var. Özellikle Napoli ve Crystal Palace'ın antrenmanları ve maçları benim için önemli.
Bütün Avrupa takımlarının kamplarını boş olduğum için takip ediyorum. Hazırlık maçlarını izliyorum.
Boş zamanda evde durmak kötü bir şey, onun için Antalya'ya geldim. Napoli lider, hocası da tecrübeli bir hoca. Onları takip ediyorum" dedi.
"BU SENE YA GALATASARAY YA DA FENERBAHÇE ŞAMPİYON OLUR"
Galatasaray Teknik Direktörü Okan hoca ile dün görüştüklerini anlatan Stjepan Tomas, şöyle devam etti:
"Onlar da Antalya'da kampta. Okan hoca benim için çok özel bir insan. Çok iyi arkadaşız. O zaten Galatasaraylı biri, onu seviyorum.
İnşallah bu sene Süper Lig'de şampiyon olur. Okan hoca bunu hak ediyor. Kariyerinde kupalar aldı. Başakşehir'i şampiyon yaptı.
İnşallah bu sene Galatasaray şampiyon olacaktır. Zor gözüküyor ama Fenerbahçe de iyi takım rakip olarak. Galatasaray yavaş yavaş toparlıyor. Sona kadar götürüp şampiyon olur. Bu sene ya Galatasaray ya da Fenerbahçe şampiyon olur.
Fenerbahçe bu sene iyi yatırım yapıp geniş kadro kurdu. İyi gidiyorlar. Hoca da iyi. Sona kadar bence yarış olacak."
"ARDA VE KEREM'İ ÇOK BEĞENİYORUM"
Türkiye'de genç oyuncuları takip ettiğini ve Fenerbahçe'den Arda'yı çok beğendiğini kaydeden Tomas, "Geçen sene Göztepe'de hocalık yaparken, Arda'yı canlı olarak izledim. Sol ayağını çok iyi kullanan bir futbolcu. Galatasaray'da Kerem'i çok beğeniyorum" dedi.
"TÜRKİYE'DE ŞU ANDA HOCALIK YAPMAYI DÜŞÜNMÜYORUM"
FC Sheriff Tiraspol takımında hocalık yaptığını, Avrupa'da hocalık yapmanın çok iyi olduğunu belirten Tomas, "Bir hoca için Avrupa'da oynamak çok önemli. Avrupa Ligi'nde Manchester United ile oynadık. Bir hoca için bu çok önemli.
Türkiye'de şu anda hocalık yapmayı düşünmüyorum. Avrupa'dan birkaç takımla görüşmem oldu. 1-2 sene Avrupa'da çalışıp ondan sonra Türkiye'ye gelebilirim. Galatasaray'da oynarken kupa maçında Fenerbahçe'yi 5-1 yendik.
Kupayı kazandık. O maç benim için çok güzel. Bir de şampiyonluk yaşadım Galatasaray'da. Adnan Polat başkanımın 20.45 döneminde şampiyonluk yaşadım. Futbolda daha ileriye gitmeyi hedefliyorum.
Türkiye'de hem tesis, hem statlar hem de yetenekli oyuncular var. Türk futbolunda inşallah yeni hocalar yetişir ve yüksek seviyelere gelir" diye konuştu.
DİĞER HABERLER
-
Trendyol Süper Lig'de yaz transfer sezonu tüm hızıyla devam ederken, devleri karşı karşıya getiren flaş bir gelişme yaşandı. Beşiktaş'ın kadrosuna katmak için yoğun çaba harcadığı ancak mutlu sona ulaşamadığı Kolombiyalı stoper için bu kez Galatasaray masaya oturdu. Sarı-kırmızılı yönetimin, tecrübeli savunmacıya sunduğu yıllık maaş teklifinin detayları da belli oldu. -
Son dakika Galatasaray transfer haberleri | Trendyol Süper Lig devlerinden Galatasaray'da dikkat çeken bir transfer gelişmesi yaşandı. Gelecek sezon için kadro planlamasında yer almayan bir isim için eski kulübünün talip olduğu ve sarı-kırmızılılardan ayrılığa onay çıktığı öğrenildi. İşte detaylar... -
Galatasaray'da 1 transfer 1 ayrılık! -
Yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da flaş bir iddia gündeme geldi. Sarı-kırmızılı ekibin İsveç Ligi'nde Sirius formasıyla gösterdiği performans ile transfer piyasasının gözdesi olan İskoç golcü Robbie Ure için teklif yapmaya hazırlandığı öne sürüldü. İşte detaylar... (GS spor haberi)