GALATASARAY TRANSFER HABERİ: Amadou Diawara'ya Okan Buruk'tan onay çıkmadı!
Galatasaray'da yeni sezon transfer çalışmaları sürüyor. Yönetim, teknik direktör Okan Buruk'un raporu doğrultusunda orta saha arayışlarına devam ediyor. Cimbom'un transfer gündemine İtalya Ligi takımlarından Roma'da forma giyen Amadou Diawara'yı aldığı belirtilmişti. Ancak bu transfere Okan Buruk'tan vize çıkmadı. İşte detaylar... (aspor.com.tr - Dış Haberler / KUBİLAY AÇIKGÜN)
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 23.07.2022 - 14:35
- Güncelleme Tarihi: 23.07.2022 - 15:48
Galatasaray'da yeni sezonun başlamasına kısa bir süre kala transfer çalışmaları hız kazandı.
Sarı kırmızılılar, Okan Buruk'un talebi sonrası orta saha arayışına geçmişti.
Bu doğrultuda Cimbom'un transfer hedefinde, İtalya'da Roma forması giyen Amadou Diawara bulunuyordu.
Ancak transferde beklenmedik bir gelişme yaşandı.
İtalyan basınında yer alan habere göre, Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un, 25 yaşındaki Gineli oyuncunun transferini veto ettiği belirtildi.
Okan Buruk'un bu kararının ardından yıldız orta sahanın sarı kırmızılıların gündeminden çıktığı ifade edildi.
Güncel piyasa değeri 6 milyon Euro olan Diawara, geçen sezon sadece 8 karşılaşmada görev yapmıştı.
DİĞER HABERLER
-
Ara transfer döneminde stoper bölgesine takviye yapmak isteyen Galatasaray, aradığı savunmacıyı buldu. Sarı kırmızılılar transfer gündemine 21 yaşındaki Ganalı defansı aldı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Galatasaray'da sezona iyi başlayan ve adından söz ettiren Yunus Akgün için flaş gelişmeler yaşanıyor. Yıldız oyuncuya İtalya'dan sürpriz bir talip var. İşte detaylar... | Son dakika spor haberleri -
Galatasaray, eski yıldız futbolcuları ve Victor Osimhen’den faydalanarak Afrika’da futbol akademisi kurmak için hareke geçiyor. Böylece yıldız adayları parlamadan önce keşfedilip hemen Türkiye’ye getirilecek. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Galatasaray'da orta saha için bir süredir gündemde olan Napoli'nin yıldızı için anlaşma zemini aranıyor. Sarı kırmızılılar, Osimhen transferinde olduğu gibi bu transferde de mutlu sona ulaşmak istiyor. Oyuncunun da Galatasaray'a gelmeye sıcak baktığı iddia edildi. (GS spor haberi)