Galatasaray Joao Pedro’yu bitirmek için kararlı! İşte yeni teklif
Galatasaray transfer haberi: Yeni sezon için öncesi kadroyu güçlendirmek için çalışmalarına devam eden sarı-kırmızılı ekip hücum hattına takviye için Joao Pedro ismini gündemine almıştı. Yıldız oyuncunun transferine ilişkin flaş bir gelişme yaşandı. İtalyan basını, sarı-kırmızılı yöneticilerin ve Cagliari yönetiminin son bir görüşme yapacağını iddia etti. İşte detaylar.. (aspor.com.tr / Dış Haberler / Bora Salgın)
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 05.07.2022 - 16:16
Galatasaray, teknik direktör Okan Buruk yönetiminde yeni sezon öncesi kamp çalışmalarını sürdürüyor.
Sarı-kırmızılı ekip, şu ana kadar Abdülkerim Bardakcı ve Kazımcan Karataş transferlerini resmen açıkladı.
Galatasaray'da yeni sezon öncesi transfer çalışmaları hummalı bir şekilde devam ediyor.
Sarı-kırmızılılarda öncelik ise orta saha transferi.
Bu bağlamda çalışmalarını yürüten Galatasaray, 10 numara transferi için Cagliari forması giyen Joao Pedro ismini gündemine almıştı.
Brezilyalı asıllı yıldızın transferine ilişkin flaş bir gelişme yaşandı.
Cagliari'nin, Joao Pedro için en az 8 milyon Euro istediği belirtildi.
Galatasaray'ın 30 yaşındaki oyuncunun transferini 7 milyon Euro'ya bitirmek istediği ifade edildi.
Sarı-kırmızılı yöneticilerin yıldız oyuncunun transferine nokta koymak için İtalya'ya gittiği belirtildi.
Brezilyalı asıllı İtalyan 10 numara, geçtiğimiz sezon Cagliari'de 39 maça çıktı.
Tecrübeli futbolcu bu maçlarda 13 gol 4 asistlik katkıda bulunurken, Cagliari küme düştü.
JOAO PEDRO KİMDİR?
Joao Pedro 9 Mart 1992 yılında Brezilya'nın Ipantinga şehrinde dünyaya gelmiştir.
184 cm boyundaki Joao Pedro, 10 numara ve forvet oynayabiliyor.
İtalya Milli Takımı'nda 1 kez forma giyen Joao Pedro, Atletico-MG, Palermo, Guimares, Penarol, Santos, Estoril Praia, Cagliari gibi takımlarda forma giymiştir.
İşte İtalyan basınına yansıyan o haber...
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray'ın efsane ismi Gheorghe Hagi Mauro Icardi'nin rekor sonrası kendisine yazdığı mektuba cevap verdi. İşte Hagi'nin paylaşımı -
Ocak transfer dönemini hareketli geçirmesi beklenen Galatasaray'da iç transferde de hareketlilik devam ediyor. Sarı-kırmızılılar kadrodaki o isim için opsiyonu kullanıp kullanmama konusundaki kararını verdi. İşte detaylar... (GS spor haberi) -
Kasımpaşa'ya attığı tek gol ile Süper Lig'de 60. kez gol sevinci yaşayan Mauro Icardi, Gheorghe Hagi'nin 59 gollük rekorunu geçerek sarı-kırmızılıların Süper Lig'de en çok atan gol yabancı futbolcusu oldu. Icardi, sosyal medya hesabından yaptığı o paylaşım ile Hagi'ye seslendi. İşte detaylar... (GS SPOR HABERİ) -
Trendyol Süper Lig'in ilk yarısını lider olarak tamamlayan Galatasaray'da gözler artık transfere çevrildi. Ocak ayında iddialı hamleler yaparak bu sezonu da şampiyon olarak bitirmek isteyen Cimbom, orta saha transferi için kolları sıvadı. Bu doğrultuda sarı kırmızılıların listesindeki 3 isim ortaya çıktı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)