Galatasaray Başkanı Burak Elmas'tan Beşiktaş derbisini erteleme çağrısı: Ülke puanını ilgilendiren bir durum!
GALATASARAY HABERİ - Galatasaray Başkanı Burak Elmas, sarı-kırmızılı takım İspanya’ya dönmeden önce havaalanında açıklamalarda bulundu. Başkan Elmas, 14 Mart Pazartesi günü oynanacak olan Beşiktaş derbisinin ertelenmesi yönünde görüş belirtti. İşte Galatasaray Başkanı Burak Elmas'ın o açıklamaları...(GS spor haberi)
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 11.03.2022 16:54
Galatasaray Başkanı Burak Elmas, sarı-kırmızılı takım İspanya'ya dönmeden önce havaalanında açıklamalarda bulundu.
Başkan Elmas, 14 Mart Pazartesi günü oynanacak olan Beşiktaş derbisi hakkında şu sözleri söyledi:
"Olumsuz hava şartlarında birkaç faktör var. İlk olarak uçağımızın İstanbul'a inip inemeyeceği konusu. İkincisi de kar yağışı olduğu zaman hem antrenman hem kendi sahamızda ciddi saha problemleriyle karşı karşıya kalma durumumuz var.
Üst üste hem Beşiktaş hem Barcelona maçları var. Dolayısıyla Galatasaray'ın düzgün bir sahada mücadele etmesi Barcelona karşısında çok önemli. Bu teklif bizden gelmedi. Önce TFF, Kulüpler Birliği'ne sordu. Başkan da bunu kulüplere sundu.
Sahaların bozulmaması, sakatlıkların olmaması ve güzel oyunun etkilenmemesi için erteleme fikrine sıcak bakacağımızı belirtmiştik. Ancak dediğim gibi bu bir maçın ertelenmesi değil, ülkenin puan alması meselesidir. Bizim önemli gördüğümüz konu bu.
Türk futbolunun önemini düşünüyoruz. Ülke puanını ilgilendiren bir durum. Avrupa'daki puanlarımız düşmüş durumda ve şu anda tek temsilci Galatasaray'dır. Galatasaray'ın Avrupa'da temsil etmesini ve diğer takımlara da yarayacak puanlar almasını arzu ediyoruz.
Hakemlerle ilgili en başından beri isimlerle değil sistemin şeffaflığıyla sorunumuz var. Bu sistemi şeffaf çalışır bir hale getirmezseniz, hakemliğe devam etmeyecek isimlerin neden etmediğinin sebeplerini sunmazsanız aynı kaos devam eder.
Sezon başında bu sorunların halledilmemesi durumunda kaos sezonu olacağını söylemiştim. Gerçekten bir kaos sezonu gerçekleşiyor. Kalan hakemler niye kaldı? Giden hakemlerin niye gitmesine karar verildi? Gözlemcilerle ilgili kararlar hangi kriterlere göre verildi.
Son 10 hafta kala ciddi spekülasyonlara sebep olacak bir karar verildi. Bu kararın neden aceleyle alındığını bilmiyorum. U16 maçımız hakemin geç atanması sebebiyle geç başladı. MHK'da kaos yaşandığını görebiliyoruz."
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray'da transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ederken gözler orta sahaya yapılacak takviyeye çevrildi. Bu doğrultuda Manchester City forması giyen Tijjani Reijnders'i gündemine alan sarı kırmızılılarda, Hollandalı yıldızın sözleşme şartları ortaya çıktı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Transferde bir süredir sessizliğini koruyan Galatasaray, ligin başlamasına kısa bir süre kala çalışmalarını hızlandırdı. Lesley Ugochukwu'nun ardından yapacağı hamleler büyük merak konusu olan sarı kırmızılı ekibin, şu ana kadar ismi hiç duyulmamış bir futbolcunun peşinde olduğu ortaya çıktı. Bu doğrultuda Cimbom'un, İngiliz devi Manchester City'nin jokeri için devreye girdiği öğrenildi. İşte gündem yaratan transfer gelişmesinin ayrıntıları... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Galatasaray'ın orta saha transferi için gündemine aldığı Aleksey Batrakov konusunda Rusya'dan dikkat çeken bir iddia geldi. Lokomotiv Moskova'nın, sarı-kırmızılıların transfer görüşmesi talebine verdiği yanıt Rusya ve ülkemiz basınında geniş yer buldu. İşte transferde tüm detaylar... -
Sabah Gazetesi Yazarı Levent Tüzemen; Galatasaray'ın, Rennes ile oynadığı ve 3-3 berabere kaldığı hazırlık maçı sonrası flaş değerlendirmelerde bulundu. Birçok konu hakkında çarpıcı ifadeler kullanan Tüzemen, sarı kırmızılıların yıldız oyuncusuna sert eleştirilerde bulundu. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)