GALATASARAY TRANSFER HABERLERİ: Cimbom'dan kiralık gönderilmişti! Emre Taşdemir takım arıyor
Devre arası transfer dönemini hareketli geçiren Galatasaray'da gelenler kadar ayrılıklar kadar da konuşuldu. Sarı-kırmızılılar 4 futbolcuyu renklerine bağlarken; 5 oyuncuyla da yollarını ayırdı. Sarı-kırmızılıların sezon başında Süper Lig ekibine kiraladığı o ismin geri döndüğü ve kendisine takım aradığı ortaya çıktı. İşte detaylar... | Galatasaray transfer haberleri (GS spor haberi)
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 04.02.2022 13:59
- Güncelleme Tarihi: 04.02.2022 14:19
Sezon başında büyük bir yapılanmaya giden Galatasaray, yaklaşık 25 milyon Euro harcayarak kadrosunu baştan aşağı yeniledi.
Devre arası transfer döneminde de bu operasyonu sürdüren sarı-kırmızılı takım; Inaki Pena, Bafetimbi Gomis, Erick Pulgar ve Semih Kaya'yı renklerine bağladı.
Cimbom Gustavo Assunçao, DeAndre Yedlin, Christian Luyindama, Atalay Babacan ve Jesse Sekidika ile de yollarını ayırdı.
EMRE TAŞDEMİR GERİ DÖNDÜ
Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, yaptığı açıklamayla sezon başında Galatasaray'dan kiraladıkları Emre Taşdemir'le yollarını ayırdıklarını söyledi.
Bu gelişme sonrasında Aslan'ın kadroda düşünmediği 26 yaşındaki sol bekin, takım aramaya başladığı öğrenildi.
G.Saray'la 2023'e kadar sözleşmesi bulunan Emre Taşdemir, Giresunspor'la 17 maça çıktı. 1.76'lık sol bek gol veya asist üretemedi.
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray'da sakatlığı sebebiyle uzun süredir formasından uzak kalan Wilfried Singo hakkında flaş bir gelişme yaşandı. Fildişili futbolcunun sahalara dönüş tarihi belli oldu. İşte detaylar... (GS spor haberi) -
Jorge Jesus ile yaşadığı tartışmanın ardından Portekiz Milli Takımı kampından ayrılan Cristiano Ronaldo'nun 7 numaralı formasının yeni sahibi belli oldu. İşte detaylar... -
UEFA, 121. kuruluş yıl dönümünü kutlayan Galatasaray için özel bir paylaşım yaptı. -
Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek, oy birliği ile Avrupa Futbol Kulüpleri (EFC) yönetim kurulu üyeliğine seçildi.