GALATASARAY HABERLERİ: Mostafa Mohamed'de mutlu son! İşte sözleşme süresi
Galatasaray'da 2020'nin devre arasında kiralık olarak kadroya katılan Mostafa Mohamed'in geleceği merak edilirken, sarı-kırmızılılar Mısırlı yıldızın 4 milyon Dolar'lık satın alma opsiyonunu kullandı ve tapusunu aldı. İşte 23 yaşındaki santrforun sözleşme süresi ve detaylar... | Galatasaray transfer haberleri (GS spor haberi)
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 26.12.2021 06:40
Mostafa Mohamed, Galatasaray'ın kadrolu oyuncusu oldu. Sarı-kırmızılı ekip, Zamalek'ten iki yıllığına kiraladığı futbolcunun satın alma opsiyonunu kullanma kararı aldı. Mısır kulübüne de resmi yazıyla bu talep iletildi.
Opsiyonu kullanmak için 1 Temmuz 2022'ye kadar zamanı olan Galatasaray, buna karşılık kurun da geri gelmesiyle harekete geçti ve işi bitirdi. Ödemenin ne zaman yapılacağıyla ilgili kısa süre içinde bir açıklama yapılması bekleniyor.
MAAŞINA DÜZELTME
Fotomaç'ın haberine göre; Öte yandan bu gelişmenin ardından 2 yıllığına kiralanan Mostafa Mohamed de yeni bir sözleşmeye imza attı. 23 yaşındaki futbolcunun menajeri, İstanbul'a geldi ve oyuncusunu 3 yıl daha Galatasaraylı yapan sözleşmeyi imzaladı.
Geçen sezon 400, bu sezon ise 725 bin dolar yıllık ücret alan Mohamed'in maaşında da düzeltmeye gidildiği öğrenildi. Öte yandan dün ilk 11'de sahaya çıkan oyuncu, Antalya kalesini sık sık sıkıştırsa da bir türlü golü bulamadı.
DİĞER HABERLER
-
Udinese'de yeniden çıkış yakalayan Nicolo Zaniolo, maaş anlaşmazlığı nedeniyle ayrılık ihtimaliyle gündemden düşmüyor. Milan, Juventus, Como ve Lazio'nun radarındaki yıldız oyuncu için İtalyan kulübünün istediği bonservis bedeli belli oldu. Galatasaray ise bu satıştan %50 pay alacak. İşte detaylar... -
26 Haziran'da ABD ile oynanacak 2026 Dünya Kupası maçının ardından hem Can Uzun ve ailesi hem de kulübü Frankfurt ile görüşecek olan sarı kırmızılılar transferi sonuçlandırmak istiyor. Galatasaray'ın transfer için üst limiti de ortaya çıktı. İşte detaylar... (GALATASARAY TRANSFER HABERİ) -
Savunmasını güçlendirmek isteyen Como'nun radarındaki Davinson Sanchez için Galatasaray 35 milyon euro bonservis bedeli belirledi. İtalyan ekibinin kısa süre içinde sarı-kırmızılılarla masaya oturarak transfer şartlarını görüşmesi bekleniyor. İşte detaylar... -
Yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirmek isteyen Galatasaray, transfer çalışmalarına hız verdi. Sarı-kırmızılıların, Dünya Kupası'nda Fas Milli Takımı formasıyla dikkat çeken yıldız oyuncuyu gündemine aldığı ve transfer için şartları araştırdığı öne sürüldü. İşte detaylar...