Galatasaray'da derbi hazırlıkları sürüyor! Muslera Yedlin ve Luyindama...
Süper Lig'in 13. haftasında pazar günü derbi maçta Fenerbahçe'yi ağırlayacak olan Galatasaray, yaptığı antrenmanla hazırlıklarını sürdürdü. Sarı-kırmızılı ekipte, milli takımlardan dönen Sofiane Feghouli, Mostafa Mohamed, Bartuğ Elmaz ve Kaan Arslan takımla birlikte yapılan antrenmanda yer aldı. Fernando Muslera, DeAndre Yedlin ve Christian Luyindama ise antrenmanda yer almadı. İşte detaylar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 18.11.2021 19:14
- Güncelleme Tarihi: 18.11.2021 19:46
Süper Lig'in 13'üncü haftasında pazar günü derbi maçta Fenerbahçe'yi konuk edecek Galatasaray, yaptığı antrenmanla hazırlıklarına devam etti.
Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki antrenman, ısınma hareketleri ile başlayıp, gruplar halinde dar alanda pas ve top kapma çalışması ile devam etti. Daha sonra iki gruba ayrılan oyuncular savunma ve hücum varyasyonları üzerine çalıştı. Antrenman, çift kale oyununun ardından yapılan soğuma hareketleriyle sona erdi.
Sarı-kırmızılı ekipte, Milli takımlardan dönen Sofiane Feghouli, Mostafa Mohamed, Bartuğ Elmaz ve Kaan Arslan takımla birlikte yapılan antrenmanda yer aldı. Fernando Muslera, DeAndre Yedlin ve Christian Luyindama ise antrenmanda yer almadı.
Fernando Muslera, DeAndre Yedlin ve Christian Luyindama ise antrenmanda yer almadı.
Galatasaray, Fenerbahçe maçı hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla devam edecek.
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray ile Şampiyonlar Ligi'nde karşılaşacak Stuttgart'ta sol bek Maximilian Mittelstadt, mücadele öncesi açıklamalarda bulundu. RAMS Park'taki atmosferin kendilerini beklediğini bildiklerini belirten Alman futbolcu, sarı-kırmızılıların hücum gücüne dikkat çekerek Victor Osimhen'in tehlikesine vurgu yaptı. -
Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağı maç öncesi kulübün Kemerburgaz Tesisleri'ne gelen başkan Dursun Özbek, teknik direktör Okan Buruk ile saha içinde görüştü. İşte o anlar... -
Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 4. haftasında 3 Kasım Salı günü evinde Stuttgart ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray ile karşılaşacak Stuttgart'ta teknik direktör Sebastian Hoeness, mücadele öncesi açıklamalarda bulundu. Sarı-kırmızılı ekibe ve taraftarına büyük saygı duyduklarını belirten Alman çalıştırıcı, cesur bir oyun sergileyeceklerini söyledi.