Son dakika transfer haberi: Galatasaray'dan ayrılması gündemde olan Marcao'ya İtalya'dan talip!
Galatasaray'da Giresunspor maçında Kerem Aktürkoğlu'na saldırması sebebiyle tepki çeken Marcao'nun geleceği merak konusu. Brezilyalı stopere İtalya Serie A ekiplerinden Napoli talip oldu. İşte yıldız oyuncu için istenen rakam... | Son dakika spor haberi (GS haberleri)
Kerem Aktürkoğlu'na attığı kafa ve yumruk sonrasında büyük tepki alan Marcao için Galatasaray'da tablo netleşmeye başladı.
Kerem'in 'sus' işareti yapmasına sinirlenen Brezilyalı oyuncu, takım arkadaşına kafa ve yumruk attı. Bu olayın ardından kırmızı kartla oyun dışında kalan Marcao'nun cezası PFDK tarafından kesildi. Brezilyalı futbolcuya 8 maç ceza verildi.
İlk olarak Giresunspor maçının ardından Kerem Aktürkoğlu ve ailesinden özür dileyen Marcao, Galatasaray taraftarlarından da affını istedi.