Galatasaray Avrupa yolunda! İşte Galatasaray-St. Johnstone maçı muhtemel 11'leri
Şampiyonlar Ligi'nde PSV'ye elenen Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda St. Johnstone ile karşı karşıya gelecek. Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanacak dev mücadele saat 21.00'de başlayacak. Sarı-kırmızılılarda teknik direktör Fatih Terim, St. Johnstone maçının ilk 11'ini belirledi. İşte detaylar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 05.08.2021 06:40
- Güncelleme Tarihi: 05.08.2021 19:43
Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turu ilk maçında bugün İskoçya ekibi St. Johnstone'u konuk edecek. Başakşehir Fatih Terim Stadı'nın ev sahipliği yapacağı karşılaşma, saat 21.00'de başlayacak. İsviçreli hakem Sandro Scharer'in yöneteceği müsabaka, D Smart Spor kanalından yayımlanacak. Yeni transferler Patrick van Aanholt, Sacha Boey ve Berkan Kutlu bugün sahada olacak. Ayrıca iyileşen Taylan da takımdaki yerini alacak. Alexandru Cicaldau ise eski takımı ile Konferans Ligi'nde oynadığı için bugün yok.
TURU GEÇERSE RANDERS'LA EŞLEŞECEK
Bugün avantajlı bir skor almayı hedefleyen Galatasaray, turu geçmesi halinde play-off'ta Danimarka ekibi Randers ile karşılaşacak. Sarı-kırmızılılar, elenmesi durumunda ise Avrupa Konferans Ligi play-off turunda Sırbistan ekibi Vojvodina ile Avusturya temsilcisi LASK arasındaki eşleşmenin galibiyle eşleşecek.
GALATASARAY: Muslera, Boey, Luyındama, Marcao, van Aanholt, Taylan, Kerem, Aytaç, Berkan, Babel, Mohamed.
ST. JOHNSTONE: Clark, Mccart, Kerr, Gordon, Wotherspoon, Bryson, Mıddleton, Mccann, Rooney, Booth, Kane.
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray'dan çifte transfer hamlesi. Juventus ile kontratı biten Vlahovic için imza parası ile 3 yıllık sözleşme teklif edildi. Cimbom ayrıca, İngiliz ekibinde forma giyen orta için de kulübüyle bonservis pazarlığına başladı. İşte detaylar... (GALATASARAY TRANSFER HABERİ) -
Forvet hattını güçlendirmek isteyen Galatasaray, Kolombiyalı golcü Jhon Duran ile anlaşma sağladı. Sarı-kırmızılılar, Al-Nassr'ın bonservisini elinde bulundurduğu 22 yaşındaki oyuncuyu kiralık olarak kadrosuna katmak için son kararı vermeye hazırlanıyor. İşte detaylar... -
Orta sahaya dünya çapında bir takviye yapmak isteyen Galatasaray, PSG'nin İspanyol yıldızı Fabian Ruiz için yeniden devreye girmeye hazırlanıyor. Sarı-kırmızılılar, sözleşme uzatma görüşmelerinden sonuç alamayan tecrübeli futbolcunun transferi için Dünya Kupası sonrasını bekliyor. İşte detaylar... -
Udinese, Galatasaray'dan kiraladığı Nicolo Zaniolo'nun satın alma opsiyonunu kullandığını açıkladı.