Son dakika transfer haberi: Galatasaray Başkanı Burak Elmas Morutan'ın menajeriyle görüşecek!
Galatasaray'da transfer çalışmaları dört bir koldan devam ediyor. Sarı kırmızılıların, Olimpiu Morutan ısrarı sürüyor. Cimbom'da, başkan Burak Elmas transferlerde bizzat devreye giriyor. Aslan, Rumen oyuncu için ilk teması menajeri Florin Vulturar ile kuracak. Elmas, 22 yaşındaki yıldızın temsilciyle bir araya gelecek. İşte flaş gelişmenin ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 30.07.2021 - 06:40
- Güncelleme Tarihi: 30.07.2021 - 08:35
Galatasaray Başkanı Burak Elmas, Olimpiu Moratan için resmi görüşmelere başlıyor. Fotomaç'ın haberine göre, Fatih Terim'in "Çok beğeniyorum. Zevk verecek oyunculardan birisi" dediği 22 yaşındaki Rumen futbolcu için ilk temas menajeri Florin Vulturar ile kurulacak. Sosyal medya hesabından İstanbul'a geliş biletini paylaşan Vulturar'a randevu verildiği öğrenildi.
Steaua Bükreş Başkanı Gigi Becali'nin 10 milyon Euro fiyat biçtiği futbolcu için sarı-kırmızılıların 6 milyon euro'luk bir bütçe ayırdığı ve Becali'den makul bir fiyat talep edeceği belirtiliyor.
BURAK ELMAS MENAJERİYLE GÖRÜŞECEK!
Morutan hakkında "Uzun zamandır listemizde olan bir futbolcu... Ama herhangi bir resmi teklifimiz ve görüşmemiz olmadı" diyen Başkan Burak Elmas, menajeriyle bir araya gelecek.
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray'da 6 futbolcunun 1.5 ayda 7 kez arka adale sakatlığı yaşaması endişelendirdi. Taraftarlar, “Yeterince çalışılmıyor mu?” ve “Yoğun tempodan mı?” sorularını gündeme taşıdı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Galatasaray'da, 3-2 kazanılan Gençlerbirliği karşılaşması sonrası flaş bir gelişme yaşandı. Sarı kırmızılılarda teknik direktör Okan Buruk'un, o isimle yolların ayrılmasını istediği öğrenildi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Galatasaray'da ara transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Sarı kırmızılılar ara transfer döneminde çok önemli isimleri kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Bu doğrultuda Cimbom'un transferdeki ilk hamlesi ortaya çıktı. Galatasaraylı kurmayların, Rusya'da forma giyen o isim için kolları sıvadığı öğrenildi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 5. haftasında 25 Kasım Salı günü Union Saint-Gilloise'yi konuk edecek. RAMS Park'taki müsabaka saat 20.45'te başlayacak. Mücadeleyi İspanya Futbol Federasyonundan Jose Maria Sanchez yönetecek. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)