Son dakika spor haberi: Galatasaray UEFA Şampiyonlar Ligi'nde PSV'yi elerse rakibi kim olacak?
Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu rçvanş maçında Hollanda ekibi PSV Endhoven ile kozlarını paylaşacak. İlk maçta deplasmanda rakibine 5-1 yenilen sarı kırmızılılar, bu maçı kazanarak yoluna devam etmek istiyor. Peki Galatasaray, tur atlarsa rakibi kim olacak? İşte detaylar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 28.07.2021 20:06
- Güncelleme Tarihi: 28.07.2021 21:35
Süper Lig'de gelecek sezon çalışmalarına devam eden Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda Hollanda temsilcisi PSV Endhoven ile kozlarını paylaşacak.
İlk maçta deplasmanda rakibine 5-1 mağlup olan Sarı kırmızılılar, bu maçı kazanarak yoluna devam etmek istiyor.
Temsilcimiz Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde rakibi PSV'yi eleyip tur atlarsa Celtic - Midtjylland maçının kazananıyla karşılaşacak.
Eğer sarı kırmızılılar elenirse, İskoç takımı Johnstone ile kozlarını paylaşacak.
DİĞER HABERLER
-
Sultanlar Ligi'nin 6. haftasında Galatasaray Daikin'in konuğu olan Fenerbahçe Medicana, maçtan 3-0 galip ayrıldı. -
Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 4. haftasında 3 Kasım Salı günü evinde Stuttgart ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağı maç öncesi kulübün Kemerburgaz Tesisleri'ne gelen başkan Dursun Özbek, teknik direktör Okan Buruk ile saha içinde görüştü. İşte o anlar... -
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray ile karşılaşacak Stuttgart'ta teknik direktör Sebastian Hoeness, mücadele öncesi açıklamalarda bulundu. Sarı-kırmızılı ekibe ve taraftarına büyük saygı duyduklarını belirten Alman çalıştırıcı, cesur bir oyun sergileyeceklerini söyledi.