Son dakika spor haberleri: Galatasaray'da 6 adaylı seçim! İşte listelerde yer alan isimler
Galatasaray'da tüm gözler 19 Haziran'da yapılması planlanan başkanlık seçimine çevrildi. Sarı-kırmızılılarda 6 başkan adayı çıkarken, bu isimler listelerini teslim etti. İşte son gelişmeler... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)
Aslan'da ertelenmesinden, adaylarına, Terim ile çalışacaklar mı sorusundan, projelerine kadar büyük tartışmalara neden olan başkanlık seçiminde dün kritik bir gündü.
Sarı-kırmızılı kulübü yönetmeye talip olan 6 başkan adayı listelerini teslim ettiler. Metin Öztürk, Burak Elmas, Eşref Hamamcıoğlu, İbrahim Özdemir, Işın Çelebi ve Yiğit Şardan hummalı çalışmalar, derin kulisler sonucu oluşturdukları listelerini Divan başkanlığına ilettiler.
Şimdi gözler 19 Haziran'da kurulacak olan seçim sandıklarına çevrildi. Galatasaray tarihinde ilk defa 6 adayla seçime gidecek.