Son dakika spor haberi: Galatasaray - Konyaspor maçının VAR hakemi belli oldu!
Spor Toto Süper Lig'de 38. hafta karşılaşmasında oynanacak Galatasaray - Konyaspor mücadelesinin VAR hakemi açıklandı. İşte detaylar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 28.04.2021 12:41
Süper Lig'de Galatasaray, sahasında Konyaspor'u ağırlayacak.
Zorlu mücadelenin VAR hakemi Koray Gençerler oldu.
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, minik bir taraftarın, "Osimhen'i Borçkaspor'a verme ihtimaliniz var mı?" sorusu karşısında adeta şaştı kaldı. İşte Özbek'in transfer yanıtı ve kahkahaların havada uçuştuğu o anlar... -
Trendyol Süper Lig'in 10. haftası büyük heyecana sahip oldu. Trabzonspor ve Galatasaray kazanırken; Beşiktaş, Kasımpaşa karşısında 2-2'lik beraberlikle ayrıldı. Fenerbahçe ise Göztepe karşısında sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Bu gelişmelerin ardından Süper Lig'de puan durumu güncellendi. -
Sultanlar Ligi'nin 6. haftasında Galatasaray Daikin'in konuğu olan Fenerbahçe Medicana, maçtan 3-0 galip ayrıldı. -
Usta yorumcu Levent Tüzemen, Galatasaray'da üst üste gelen istifaların ardından A Spor'da canlı yayına bağlanarak gelişmeleri değerlendirdi. Tüzemen, sarı kırmızılı kulüp yöneticilerine tepki gösterdi ve başkan Dursun Özbek'e seslendi. "Eğer G.Saray Başkanı bu sorunu çözemezse bütün camia bunun bedelini öder" diyen usta yorumcu, "Sizin tavuğunuza kim 'kışt' dedi şimdiye kadar? Siz Galatasaray'ın huzurunu niye bozuyorsunuz? Neyi paylaşamıyorsunuz? Fatih Terim'in dediği gibi, "Söz konusu Galatasaray'sa gerisi teferruattır." şeklinde konuştu.