Son dakika Galatasaray haberi: Ters köşe! Galatasaray'da ayrılık depremi...
Spor Toto Süper Lig'de liderin 3 puan gerisinde yer alan Galatasaray'da flaş gelişmeler yaşanıyor. Sarı-kırmızılılarda teknik direktör Fatih Terim kararıyla bazı isimlerle yollar ayrılacak. (GS spor haberleri)
Bu sezon sonunda seçime gidecek olan Galatasaray yönetiminde 3+2 yıllığına sözleşme imzalayan teknik direktör Fatih Terim'in hangi yönetim gelirse gelsin devam edeceği öğrenildi.
Milliyet'in haberine göre, iç transfere yönelen sarı-kırmızılı takımın yollarını ayıracağı isimleri belirledi.
İşte Galatasaray'da yaşanacak ayrılık rüzgarı...
İLK YOLCU BELHANDA
Sezon sonunda takımda sözleşmesi bitecek olan oyuncular ile birlikte mukavelesi devam eden isimlerle de yolları ayırmanın planlarını yapan Galatasaray'da yönetim, ilk önce Belhanda ile yolları ayırmıştı. Belhanda, Sivasspor maçı sonrasında yönetimi saha zemininin kötü olmasından dolayı eleştirmişti.