Sait Karafırtınalar: Milli Takım'ın değişmezi olur
Galatasaray'ın başarılı oyuncusu Taylan Antalyalı'nın ilk hocası olan Sait Karafırtınalar flaş açıklamalarda bulundu. Tecrübeli hoca, “Fatih Terim gibi yetenekten çok iyi anlayan usta bir hocası var. Taylan’ın oyun gücü yüksek, yaratıcı anlayışı modern futbola da uyuyor. Bu performansıyla A Milli Takım’ın da değişmezi olur”
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 03.12.2020 - 01:53
"KARAKTERİ 10 ÜZERİNDEN 15"
"Sezon başında Ümraniyespor'daydım ve Galatasaray'la hazırlık maçı yaptık. O gün demiştim 'Bu sezon Taylan'ın sezonu olur, orta sahada Donk değil Taylan oynar' diye.
Zaten Fatih Terim gibi yetenekten çok iyi anlayan usta bir hocası var. Profesyonel düzeyde fizik kalitesini tamamlaması zaman aldı. Günümüz futbolunda artık çakılı 6 numaralara yer yok. Taylan'ın oyun gücü çok yüksek, yaratıcı oyun anlayışıyla modern futbola uyuyor. Eğer orta sahada yanında yükünü alan bir isim olursa, 10 numara olarak da çok iyi oynar. Taylan, bu performansıyla A Milli Takım'ın da değişilmezi olur. Taylan'a karakter olarak 10 üzerinden 15 diyebilirim."
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, açıklamalarda bulundu. İşte o açıklamalar... -
Son dakika Galatasaray haberleri: Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında Galatasaray ile Tümosan Konyaspor karşı karşıya geldi. Sarı-kırmızılılar mücadeleden 3-1'lik galibiyetle ayrılarak 6'da 6 yaptı ve yoluna namağlup devam etti. Fotomaç Gazetesi yazarları, Galatasaray-Tümosan Konyaspor maçını dikkat çeken ifadelerle değerlendirdi. İşte o yazılar... (GS spor haberi) -
Nakavt sonrası ayağa kalkmak... -
Galatasaray, Süper Lig'in 6. haftasında Tümosan Konyaspor'u kendi sahasında 3-1 mağlup etti. Maçın ardından Sabah Gazetesi Yazarı Ahmet Çakar'dan dikkat çeken yorum geldi. İşte Çakar'ın yazısı... GS SPOR HABERLERİ