Rize tehlikesi
Ligin kalan bölümüne üç puanla başlamayı planlayan sarı-kırmızılıların son dönemdeki Rize performansı korkutuyor. Galatasaray, Rize deplasmanında çıktığı son 7 maçta sadece 2 kez galibiyet alabildi.
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 14.06.2020 06:40
Lıgın kalan bölümüne üç puanla başlamayı planlayan sarı-kırmızılıların son dönemdeki Rize performansı korkutuyor. Galatasaray, Rize deplasmanında çıktığı son 7 maçta sadece 2 kez galibiyet alabildi. Bu maçlarda 4 kez berabere kalan sarıkırmızılılar, bir kez de yenildi. Galatasaray, ligde bu sezonun ilk yarısında Rizespor ile evinde karşılaşırken Talbi'nin kendi kalesine attığı ve Babel'in penaltıdan bulduğu gollerle karşılaşmayı 2-0 kazanmıştı.
SON MAC OLAYLI GEÇMİŞTİ
Galatasaray'ın Rize ile deplasmanda oynadığı son karşılaşma akıllara kazınmıştı. 32. haftadaki maçın 9. dakikasında sarıkırmızılılar Feghouli ile öne geçerken, Diagne penaltı kaçırmış, Muriç beraberliği sağlamıştı. Karşılaşmanın ikinci yarısında ise işler çığırından çıkmış, Emre Akbaba'nın trajik şekilde ayağı kırılmıştı.
Samudıo bu herkesi üzen hareket sebebiyle kırmızı kartla oyun dışında kalmıştı. 10 kişi kalan Rize 76. dakikada Aminu'nun golüyle öne geçerken, uzatma dakikalarında Diagne ile iki gol bulan Galatasaray üç puana ulaşmıştı. Karşılaşma sonunda Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal, karşılaşmanın hakemine veryansın ederken, "Silahım yanımda olsa hakemi vururdum" açıklaması yapmıştı.
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray'da İkinci Başkan Metin Öztürk, tüm görevlerinden istifa ettiğini açıkladı. İşte detaylar... (GS spor haberi) -
Süper Lig ve Avrupa'da yoğun bir fikstürle mücadele eden Galatasaray'da transfer çalışmaları hız kazandı. Ara transfer dönemini verimli geçirmek isteyen sarı-kırmızılı yönetim, kadro planlaması için harekete geçti. Takviye yapılması düşünülen bölgeler üzerinde durulurken, takımdan ayrılması gündemde olan futbolcularla ilgili de değerlendirmeler başladı. İşte detaylar... | GALATASARAY HABERLERİ -
UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 4. haftasında oynanacak Galatasaray-Stuttgart maçının hakemi açıklandı. İşte detaylar... -
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, minik bir taraftarın, "Osimhen'i Borçkaspor'a verme ihtimaliniz var mı?" sorusu karşısında adeta şaştı kaldı. İşte Özbek'in transfer yanıtı ve kahkahaların havada uçuştuğu o anlar...