Freiburg peşinde
Leicester City'nin Türk asıllı oyuncusu Çağlar Söyüncü'nün yıldızını parlatan Freiburg gözünü şimdi de Galatasaray'ın genç stoperi Emin Bayram'a dikti.
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 29.05.2020 - 06:40
Leicester City'nin Türk asıllı oyuncusu Çağlar Söyüncü'nün yıldızını parlatan Freiburg gözünü şimdi de Galatasaray'ın genç stoperi Emin Bayram'a dikti. Çağlar'ı, 21 milyon euro'ya Premier Lig'e gönderen Freiburg'un bir süredir Emin'i izlediği ve Galatasaray'a teklif yapmaya hazırladığı bildirildi.
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, geçirdiği kaza sonrası hastaneye kaldırılan İstanbulspor kalecisi İsa Doğan'ı hastanede ziyaret etti. İşte ayrıntılar... -
Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında pazar günü Çaykur Rizespor ile karşılaşacak Galatasaray, Rize'ye geldi. -
Bayern Münih Teknik Direktörü Vincent Kompany, Sacha Boey'in Galatasaray'a dönmesinin ardından açıklamalarda bulundu. -
Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında pazar günü Çaykur Rizespor'a konuk olacak Galatasaray, hazırlıklarını tamamladı.