Ryan Babel'den imalı paylaşım! Galatasaray...
Yeni tip corona virüsü (Covid-19) salgını nedeniyle liglere ara verilmesinin ardından karantinaya giren Ryan Babel, sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla gündem olmaya devam ediyor. Sarı-kırmızılıların ara transfer döneminde Ajax'a kiraladığı Hollandalı futbolcu, Instagram hesabından yaptığı paylaşıma "Ben bitti demeden bitmeyecek" notunu düştü. Babel'in bu paylaşımı yeni sezonda kendisini takımda düşünmeyen sarı-kırmızılılara gönderme olarak algılandı.
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 27.04.2020 22:24
Hollanda Ligi ekiplerinden Ajax'ta kiralık olarak forma giyen ve ülkede liglerin iptal edilmesiyle sezon sonunda Galatasaray'a dönmesi beklenen Ryan Babel, son yaptığı paylaşımla gündeme oturdu.
Galatasaray'ın gelecek sezon kadroda düşünmediği yıldız futbolcu, bu haberler üzerine sosyal medya hesabından imalı bir paylaşımda bulundu.
Babel, "Ben bitti demeden bitmeyecek" başlığıyla paylaştığı fotoğrafta "Algı her şeydir! Hakkımda yanlış algı yaratıldığında üzülmemeyi öğrendim. Sadece algıyı kendiniz değiştirin" ifadelerine yer verdi.
Tecrübeli futbolcunun bu ifadeleri, Galatasaray'a göndermede bulunduğu şeklinde yorumlandı.
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray'ın, Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında sahasında Fenerbahçe'yi 2-1 mağlup ettiği maçın ardından saha içi karışmış ve Archie Brown ile Abdülkerim Bardakcı kavga etmişti. İki futbolcunun da PFDK'ya sevk ediliş biçimlerine göre alacakları cezaların belli olduğu öğrenildi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe ve Galatasaray haberleri (FB GS spor haberi) -
Trendyol Süper Lig'de 9 hafta oynanan maçların ardından tamamlandı. Euro Club Index de Galatasaray-Fenerbahçe, Beşiktaş-Başakşehir ve Çaykur Rizespor-Trabzonspor karşılaşmalarının ardından şampiyonluk oranlarını güncelledi. İşte ayrıntılar... | Son dakika spor haberleri (BJK FB GS TS spor haberi) -
Geçtiğimiz sezon Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen giyen Hollandalı futbolcu Noa Lang, sarı kırmızılıların Fenerbahçe derbisi zaferini kutladı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Galatasaray, derbi sonrası yaşanan olaylara ilişkin yaptığı açıklamada Fenerbahçe'nin açıklamasına sert tepki gösterdi. Sarı-kırmızılılar, Kerem Aktürkoğlu, Archie Brown ve Mert Hakan Yandaş hakkında dikkat çeken ifadeler kullanırken taraftarlarına sağduyu çağrısında bulundu.