Galatasaray'a transfer piyangosu
Udinese, Fiorentina ve Atalanta’nın 23 yaşındaki oyuncuyu transfer edebilmek için birbirleriyle yarıştığı ifade edildi. Transfer bütçesi oluşturmak isteyen G.Saray’ın 10 milyon euro talep ettiği bildirildi.
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 06.03.2020 00:52
Galatasaray'ın geçtiğimiz yıl devre arasında Chavez'den kadrosuna kattığı Marcao'ya şimdiden Avrupa'nın önemli kulüplerinden teklifler yağmaya başladı.
İtalyan basını, Udinese, Fiorentina ve Atalanta'nın genç stoperi sezon sonunda kadrosuna katabilmek için Galatasaray'ın kapısında yattığını yazdı.
Özellikle de Fiorentina Sportif Direktörü Daniele Prade'nin, Brezilyalı futbolcunun transferini fırsat olarak gördüğü ve German'ın satılması halinde mutlaka almak istediği aktarıldı.
ARAYIŞLAR BAŞLADI
Marcao'ya olan büyük ilgiyi doğrulayan Galatasaray yönetiminin, 10 milyon euro'luk bir teklif gelmesi halinde satışa onay vereceği iddia ediliyor.
UEFA ile yapılan Finansal Fair Play anlaşması nedeniyle sattığı kadar oyuncu alabilen sarı- kırmızılı kulübün Marcao'yu satarak transfer için bütçe oluşturmayı planladığı bildirildi.
Yönetimin, transfer politikasını buradan gelecek paraya göre belirleme planları yaptığı ve Marcao'nun yerine şimdiden oyuncu bakıldığı iddia ediliyor.
iNDiRiM BEKLiYOR
Marcao'nun transferi için Galatasaray'ın talep ettiği 10 milyon euroluk bonservis bedelini 7 milyon euro seviyesine çekmesini bekleyen Fiorentina, Brezilyalı futbolcunun transferi için ısrarcı olacak.
KRİTİK RAKAM 12 MİLYON EURO
Sattığı kadar oyuncu alabilen Galatasaray'da yönetimin teklif edilen rakamın 12 milyon Euro'nun üzerine çıkması durumunda Brezilyalı stoperi satmaya sıcak baktığı öğrenildi.
MARCAO OLMAZSA...
Pezzella'nın ayrılacak olmasından dolayı, oyuncu arayan Fiorentina'nın Marcao'nun alternatifini de belirlediği bildirildi. Menekşeler, G.Saray'ı ikna edemezse Gremio'da oynayan Kannemann'a yönelecek.
DİĞER HABERLER
-
Avrupa'da geleceği belirsizliğini koruyan Jonathan David için Fenerbahçe ve Galatasaray öne çıkarken, transferin önünde tek bir engel görülüyor. İşte tüm detaylar... -
Galatasaray'da Lucas Torreira belirsizliği sürerken, sarı-kırmızılılar olası ayrılığa karşı Raphael Onyedika hamlesi için hazırlıklarını hızlandırdı. İşte tüm detaylar... -
Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında Galatasaray, yarın Samsunspor'a konuk olacak. Sarı-kırmızılı kafile Samsun'da coşkuyla karşılanırken, Okan Buruk ise taraftarları kırmadı. İşte o anlar... -
Son dakika Galatasaray transfer haberleri: Üst üste 4. şampiyonluğu için geri sayıma geçen Galatasaray'da transfer çalışmaları hız kazandı. Yeni sezon öncesi kadrosuna çok sayıda yıldız takviyesi yapması beklenen sarı-kırmızılılar, Victor Osimhen ve Noa Lang'ın ardından Napoli'den bir transfer daha yapmaya hazırlanıyor. İşte detaylar... (aspor.com.tr/DIŞ HABERLER)