Arda Turan'dan Galatasaray açıklaması: "Aslolan Arda Turan değil, Galatasaray'dır"
Bir süredir adı Galatasaray ile anılan Arda Turan yaptığı açıklamada, "Aslolan Arda Turan değil, Galatasaray Spor Kulübü'dür" dedi ve Galatasaray başkanı ile yönetim kurulunun kendi adına aldığı kararı saygıyla karşıladığını söyledi. İşte detaylar...
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 28.01.2020 - 21:31
- Güncelleme Tarihi: 28.01.2020 - 22:42
Arda Turan, tartışmalara neden olan Galatasaray transfer haberleri ve Teknik Direktör Fatih Terim hakkında açıklamada bulundu. Turan'ın sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada şu şekilde:
Türk futbolunun değerli üyeleri… Sevgili Galatasaraylılar… Son dönemde yaşanan gelişmelerle ilgili üzüntülerimi ve düşüncelerimi açıklama ihtiyacı hissettim.
Galatasaray benim çocukluk hayalim, çocukluk aşkım. Ne mutlu bana ki, hayallerim gerçek oldu ve o forma altında Arda Turan oldum. Ben o renkleri çok sevdim. Konu sarı kırmızı olunca da, hayatım boyunca hiç bir talebim, bir şartım olmadı. Gittiğim her yerde Galatasaray sevgimi göğsümü gere gere ifade ettim. Atletico Madrid'e de, Barcelona'ya da Galatasaraylı Arda Turan olarak gittim. Bununla da iftihar ettim.
Evet, yanlışlarım oldu. Bunun bedelini de yine ben ödedim. Ama sevindiğim tek bir şey var. Ben Galatasaray Spor Kulübü'ne hiç yanlış yapmadım. Bu benim en büyük mutluluğum. Ve hep öyle de kalacak.
Arda Turan ismi üzerinden Galatarasay'da bir tartışma yaşanmışsa, yaşanıyorsa bu benim en büyük üzüntüm olacak. Çünkü aslolan Arda Turan değil, Galatasaray Spor Kulübü'dür. Ben bunu hiç unutmadım.
Bundan dolayı, Galatasaray Spor Kulübü Başkanı ve Yönetim Kurulu'nun kararını saygıyla karşılıyorum. Ve kendilerine teşekkür ediyorum.
Bu süreçte bana destek veren, sevgilerini ileten başta ultrAslan olmak üzere tüm Galatasaray taraftarına teşekkürlerimi iletiyorum. Hayatım boyunca onların desteğini her zaman arkamda hissettim.
Birkaç özel kelime de Fatih hocam için. Yaşanan tüm zorlu süreçlere rağmen, en ihtiyacım olduğu anda bana yardım elini uzattığı için, şefkatini ve sevgisini bana hissettirdiği için kendisine minnettarım. En karamsar olduğum anlarda yine bana yol gösterici oldu. Benim ve ailemin babası çocuğumun dedesidir. Hayatım boyunca da öyle olacaktır. Şartlar ne olursa olsun İçimdeki Galatasaray aşkı hep aynıdır. Dualarım her zaman olduğu gibi Galatasaray'ın başarısı için olacak.
Ve değerli spor kamuoyuna.
Her bir kulübümüzün, oyuncumuzun başarısı Türk futbolunun başarısı olacaktır. Başta Milli Takımımız olmak üzere sahada ter döken, mücadele eden futbolcu kardeşlerime ve kulüplerimize yürekten başarılar diliyorum. Yüreğim her zaman onlarla birlikte olacak.
Saygılarımla
DİĞER HABERLER
-
River Plate'in eski golcülerinden Maxi Lopez, Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi hakkında çıkan transfer dedikoduları ile ilgili konuştu. Arjantinli eski futbolcu, Güney Amerika ekibinin bir golcüye ihtiyacı olduğunu vurguladı. İşte detaylar... -
Son dakika spor haberi: UEFA, Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turu maçlarının oynanması sonrası kulüpler sıralamasını güncelledi. İşte Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor ve Samsunspor'un sıralamadaki yeri... -
Bu sezon başında Galatasaray'dan Udinese'ye satın alma opsiyonlu kiralık olarak transfer olan Nicolo Zaniolo, Çizme basınına dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İtalyan oyuncu; Galatasaray'daki geleceği, Fenerbahçe'ye karşı oynadığı derbi ve teknik direktör Jose Mourinho hakkında konuştu. -
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Liverpool galibiyet sonrası kesenin ağzını açtı. Daha önce Liverpool'un elenmesi halinde 3 milyon Euro prim açıklayan Dursun Özbek, gelen galibiyetin ardından soyunma odasına giderek bu rakamı yükseltti. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)