Hocaların derbisinde kim önde?
İki takım teknik direktörleri daha önce 10 kez karşılaştı.
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 15.03.2018 - 01:04
- Güncelleme Tarihi: 15.03.2018 - 01:55
Türk futbolunun iki lokomotif kulübü G.Saray ile F.Bahçe, Cumartesi gününe hazırlanıyor. İki takımın hocası Fatih Terim ile Aykut Kocaman kariyerleri boyunca daha önce 10 kez karşı karşıya geldiler. Terim'in Kocaman'a karşı 5'e 3'lük üstünlüğü bulunuyor. 2 karşılaşma beraberlikle sonuçlandı.
4 SENE YENİLMEDİ
Galatasaray ezeli rakibi Fenerbahçe'ye rekabetin başladığı tarihten itibaren tam 4 yıl maç kaybetmedi. Sarı-kırmızılı futbolcular, bu dönemde Kanarya'ya ciddi bir üstünlük kurmayı başardı. Bu dönemde önemli zaferler elde etmeyi bildi.
DİĞER HABERLER
-
Beşiktaş’ın eski teknik direktörü Ole Gunnar Solskjaer, takımdan ayrılık süreci hakkında açıklamalarda bulundu. Norveçli hoca ayrıca Türkiye'deki günlerine dair de çarpıcı ifadeler kullandı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi) -
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve Başkanvekili Abdullah Kavukcu, açıklamalarda bulundu. İşte o sözler... -
Galatasaray'da Afrika Kupası nedeniyle dört oyuncunun aynı anda takımdan uzak kalacak olması, yoğun fikstür öncesi büyük bir soruna dönüştü. Teknik direktör Okan Buruk'un kadroda alternatifleri daralırken, kritik maçlar öncesi belirsizlik dikkat çekiyor. İşte detaylar... -
Ocak ayı için transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da flaş bir iddia gündeme geldi. Kanat rotasyonuna takviye yapmayı hedefleyen sarı-kırmızılılara Napoli'nin Hollandalı yıldızı Noa Lang'in önerildiği iddia edildi. İşte detaylar... (GS spor haberi)