Galatasaray'da Marvin Bakalorz sürprizi
Galatasaray’ın, orta saha eksikliğini gidermek için Hannover’de forma giyen 28 yaşındaki Marvin Bakalorz’la ilgilendiği iddia edildi.
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 31.01.2018 - 01:32
- Güncelleme Tarihi: 31.01.2018 - 01:54
Galatasaray'da tecrübeli orta saha oyuhcusu Badou Ndiaye'nin Stoke City'e satılışı transferde adeta domino etkisi yarattı. Bu boşluğu doldurmak isteyen sarı kırmızılı idarecilerin, Hannover'de forma giyen Marvin Bakalorz ile temas kurduğu öne sürüldü. Hannover cephesinin bu anlaşmaya sıcak baktığı ifade edilirken; G.Saray'ın Devler Ligi garantili bir kulüp olarak nitelendirildiği haberde, Bakalorz'un yakın zamanda Türkiye'ye transfer olabileceği belirtildi.
OKAKA İDDİASI GÜNDEMDE
Bu arada Galatasaray'ın İngiliz ekibi Watford'un İtalyan forveti Okaka ile ilgilendiği iddia edildi. Transferin son gününde Aslan'ın bu konuda son bir atak yapabileceği belirtildi.
FOTOMAÇ
DİĞER HABERLER
-
UEFA listesinin bildirilmesine sayılı saatler kala Galatasaray'da hareketlilik devam ediyor. Uğurcan Çakır ve İlkay Gündoğan transferleriyle kaleci ve orta saha transferlerini kapatan sarı-kırmızılar odağını Barış Alper'e çevirmişti. Milli futbolcunun Galatasaray'daki geleceği belli oldu. İşte detaylar... (GS spor haberi) -
Trendyol Süper Lig'de 4. hafta tamamlandı. Galatasaray çıktığı 4 maç sonunda 12 puan toplayarak ilk 4 haftayı lider olarak kapattı. Öte yandan Süper Lig'de şampiyonluk oranları da güncellendi. Peki Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un oranları nasıl oluştu? İşte ayrıntılar... | Son dakika spor haberleri -
Sarı-kırmızılıların kadroda düşünmediği Carlos Cuesta, Brezilya ekiplerinden Vasco de Gama'ya transfer oldu. -
Yaz transfer dönemine damga vuran hamleler yapan Galatasaray'da flaş gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Sarı kırmızılılar, Uğurcan Çakır ve İlkay Gündoğan'ın ardından bir bomba daha patlamak üzere. İşte o yıldız ve transferin detayları... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)