Galatasaray'da ilk 3 yolcu belli oldu
Takımdan gönderilecek isimler belli olmaya başladı.
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 30.12.2017 00:00
- Güncelleme Tarihi: 30.12.2017 01:47
Yeni sol beke yer açmak için öncelikle kaleci Cedric Carrasso'nun sözleşmesi feshedilecek. Sezon başında bonservisi elinde olduğu için kadroya katılan Fransız file bekçisi garanti 600 bin euro'ya imza atmıştı. Yarı parasını alan Carrasso ile anlaşılarak yollar ayrılacak.
Fatih Terim'in olumsuz rapor verdiği Emrah Başsan ile Tarık Çamdal'dan da kulüp bulmaları istendi. İki oyuncunun 1.5'ar yıl daha sözleşmeleri var. Talipleri olan Emrah'ın sorun çıkarması beklenmiyor. Ancak Tarık'ın Galatasaray'dan aldığı yüksek ücret nedeniyle sıkıntı yaşanabileceği ifade edildi.
DİĞER HABERLER
-
Ara transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş ve Galatasaray ile ilgili sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Ezeli rakiplerin, o yıldızın transferi için karşı karşıya geldikleri belirtildi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Beşiktaş ve Galatasaray haberleri (BJK GS spor haberi) -
Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Lille'e konuk olduğu mücadeleye Premier Lig'den 2 dev takımın gözlemci gönderdiği öğrenildi. İngiliz devlerinin, sarı-kırmızılı formayı giyen yıldız oyuncuyu yakın takip ettikleri belirtildi. -
Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Galatasaray, evindeki dev derbide Fenerbahçe'yi konuk edecek. Sarı-kırmızılıların teknik direktörü Okan Buruk ise kritik mücadele öncesi derbi planını belirledi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS haberi) -
Ara transfer çalışmalarına başlayan Galatasaray, Manchester United'ın yıldızı Bruno Fernandes için harekete geçti. Cimbom, sezon sonunda İngiliz ekibiyle sözleşmesi bitecek olan 32 yaşındaki oyuncu için dev bir teklif yapmaya hazırlanıyor. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)