"Hakan Şükür ve Arif Erdem'in ihraç nedeni..."
A Spor Spor Yayınları Koordinatörü Serkan Korkmaz, ihraç kararlarının 'aidat' maddesine dayandırılmadığını ortaya çıkardı.
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 26.03.2017 00:00
- Güncelleme Tarihi: 26.03.2017 22:41
Bugün bazı yayın organlarında, FETÖ'nün futboldaki elebaşları Hakan Şükür ve Arif Erdem'in G.Saray'dan ihraç edilmelerinin, tüzükte yer alan 'aidat' maddesine dayandırıldığı ortaya atılmıştı.
A Spor Spor Yayınları Koordinatörü Serkan Korkmaz, ihraç kararlarının 'aidat' maddesine dayandırılmadığını ortaya çıkardı. G.Saraylı yöneticiden edindiği bilgiyi aktaran Korkmaz, "Hakan Şükür ve Arif Erdem'in Galatasaray'dan ihraç edilmesi 'aidat ödememeyle' ilgili değil" diye konuştu.
Şükür ve Erdem'le birlikte 6 yıldır aidatlarını yatırmayan 2 bin 750 ismin daha genel kurul üyeliklerinin düşürüldüğü iddia edilmişti.
"GEREKÇE AİDAT DEĞİL"
Serkan Korkmaz'in ifadeleri şöyle, "Çok yetkili bir ağızdan toplantıda olan yöneticilerden, konu kesinlikle, sosyal medyada ve bazı yayın organlarında konuşulduğu gibi aidatla ilgili değil. Hakan Şükür ve Arif Erdem'in Galatasaray'dan ihraç edilmesi, "aidat ödememeyle" ilgili değil. Ben yetkili kaynaklardan teyitimi aldım."
DİĞER HABERLER
-
UEFA, 121. kuruluş yıl dönümünü kutlayan Galatasaray için özel bir paylaşım yaptı. -
Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek, oy birliği ile Avrupa Futbol Kulüpleri (EFC) yönetim kurulu üyeliğine seçildi. -
Manchester City'nin karşı karşıya olduğu ağır yaptırım ihtimali, Gianluigi Donnarumma'nın geleceğini belirsizliğe iterken Galatasaray iddiasını da yeniden gündeme taşıdı. Avrupa'nın devlerinin radarındaki İtalyan kaleci için sarı-kırmızılıların da transfer yarışında yer alabileceği öne sürüldü. İşte detaylar... (GS spor haberi) -
Galatasaray'da sakatlığı sebebiyle uzun süredir formasından uzak kalan Wilfried Singo hakkında flaş bir gelişme yaşandı. Fildişili futbolcunun sahalara dönüş tarihi belli oldu. İşte detaylar... (GS spor haberi)