Levent Nazifoğlu'nun cezası onandı
TFF Tahkim Kurulu, Galatasaray Sportif AŞ Yöneticisi Levent Nazifoğlu'na verilen cezayı onadı.
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 08.12.2016 - 18:19
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Tahkim Kurulu, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından Galatasaray Sportif AŞ Yöneticisi Levent Nazifoğlu'na verilen cezayı onadı.
TFF'den yapılan açıklamada, tahkim kurulunun, PFDK tarafından sportmenliğe aykırı açıklamada bulunduğu gerekçesiyle Galatasaray Sportif AŞ Yönetici Levent Nazifoğlu'na verilen 45 gün hak mahrumiyeti ve 30 bin lira para cezasına yapılan itirazı görüştüğü belirtildi.
Yapılan müzakere neticesinde, duruşma talebinin reddedildiği, PFDK tarafından verilen cezanın da sübut, hukuki nitelik ve tayin bakımından bir isabetsizlik bulunmadığından oy birliğiyle onandığı ifade edildi.
DİĞER HABERLER
-
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Fenerbahçe - Galatasaray derbisinde Kazımcan Karataş'a çakmak atan kişi için gözaltı kararı verildiğini açıkladı. Öte yandan taraftara 1 yıl boyunca spor müsabakalarından men tedbiri uygulandı. İşte ayrıntılar... | Son dakika spor haberleri -
Galatasaray, Şampiyonlar Ligi’nde Monaco deplasmanına çıkıyor. Peki, Monaco - Galatasaray maçı ne zaman oynanacak, saat kaçta başlayacak ve hangi kanaldan canlı izlenebilecek? -
Galatasaray'ın yıldız golcüsü Victor Osimhen, Nijerya Milli Takımı'nın Afrika Kupası için açıkladığı geniş kadroda yer almıştı. Peki 26 yaşındaki forvet, Afrika Kupası sebebiyle hangi maçlarda forma giyemeyecek? İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Gençlerbirliği maçında kırmızı kart gören ve PFDK kararları neticesinde 2 maç ceza alan Roland Sallai için Galatasaray'ın yaptığı itiraz, Tahkim Kurulu tarafından reddedildi.