Ergin Ataman, faturayı takıma kesti
THY Avrupa Ligi ikinci hafta karşılaşmasında sahasında Sırbistan temsilcisi Kızılyıldız MTS'ye 85-83 kaybeden Galatasaray Odeabank'ın Başantrenörü Ergin Ataman, yaptıkları hataların neticesinde yenildiklerini söyledi.
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 21.10.2016 00:00
- Güncelleme Tarihi: 21.10.2016 23:07
Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Ergin Ataman, maç içinde iniş çıkışlar yaşamaya devam ettiklerini belirterek, "Maçı dramatik bir şekilde kaybettik." dedi.
Karşılaşmaya iyi başladıklarını aktaran Ataman, şu ifadeleri kullandı:
"İlk 5'imiz yorulup da rotasyona gittiğimizde, özellikle ikinci periyotta savunmamız düştü ve 30 sayı yedik. Kontrolümüz altındaki maç bir anda ortaya geldi. İkinci yarıya ise çok kötü başladık. Sonrasında doğru 5'i bulup iyi savunma yaptık ve 15 sayı geriden gelip, öne geçtik. Son 1,5 dakikada 4 tane maç topunu kullanamadık. Hem boş atışlar hem de top kayıpları yaptık. Son bölümdeki o toplardan birini baskete çevirsek, kazanan biz olacaktık. Hatalarımızı iyi değerlendirdiler."
KIZIYILDIZ MTS CEPHESİ
Kızılyıldız MTS Başantrenörü Dejan Radonjic, önemli bir galibiyet elde ettiklerini belirtti.
Müsabakanın ilk periyotunda çok kötü savunma yapıp 30 sayı yediklerini aktaran Radonjic, "Sonrasında yeniden oyuna döndük. Üçüncü periyotta fark yakalamamıza karşın, Galatasaray Odeabank geri döndü. Bu zorlu maçı kazandığımız için mutluyum." değerlendirmesinde bulundu.
DİĞER HABERLER
-
Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da yeni bir gelişme yaşandı. Orta saha bölgesine takviye yapacak olan sarı kırmızılı kulüp, 10+4 kuralına da uyan o yıldız için harekete geçti. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Yeni sezon planlamalarını sürdüren Galatasaray'da çok konuşulacak bir gelişme yaşandı. Yaz transfer dönemindeki ilk hamlesini Jhon Duran ile yapmaya hazırlanan sarı kırmızılıların, Fenerbahçe'nin bir eski yıldızı için daha devreye girdiği ve görüşmelere başladığı öğrenildi. İşte o isim ve gündem yaratan transfer haberinin detayları... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Galatasaray'da transfer çalışmaları hummalı bir şekilde devam ediyor. Yabancı kuralının değişmemesinin ardından yerli futbolculara öncelik veren Cimbom'dan flaş bir atak geldi. Sarı kırmızılılar, Beşiktaş'ın transferi için uzun süredir yoğun çaba gösterdiği o yıldız için devreye girdi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Galatasaray'da transfer çalışmaları son sürat devam ediyor. Hücum hattına takviye yapmayı planlayan sarı kırmızılılar, Benfica'dan flaş bir ismi gündemine aldı. Konuya dair sıcak gelişmeyi ise İtalyan gazeteci Nico Schira duyurdu. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS Spor haberi)