Niasse'den Galatasaray'a: "Ne olur beni alın"
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 20.07.2016 00:00
- Güncelleme Tarihi: 20.07.2016 09:43
Galatasaray; Wilfried Bony, Luiz Adriano derken, forvet sorununu Oumar Niasse ile çözmeye karar verdi. Niasse ile anlaşan Cimbom, Everton'la yapılan pazarlıklarda ise mutlu sona çok yaklaştı.Peki, Bony ve Adriano için şartları zorlayan sarı-kırmızılı ekip, nasıl oldu da birden bire rota değiştirip Niasse'ye yöneldi. İşte o gelişmeler:Niasse'nin menajeri Burak Sallak, geçen hafta başkanın kardeşi Mehmet Özbek'i arayıp, Everton'da istenmeyen adam olan Niasse'nin Galatasaray'da oynama isteğini aktardı. Sallak, "Eğer siz Everton'la anlaşırsanız Niasse de ücretinde fedakarlık yapmaya hazır" dedi. Özbek, durumu yönetim kuruluna ve teknik direktör Jan Olde Riekerink'e iletti.Yönetim ve hoca onay verince, Niasse için operasyon düğmesine basıldı. Özbek, Everton ile pazarlık masasına oturdu. Ada ekibi temsilcileri, Lokomotif Moskova'dan 18 milyon euro'ya transfer edilen 26 yaşındaki yıldız için, "Önceliğimiz satmak" diye görüş belirtti. Özbek, "Bonservis maliyetini karşılayamayız. Kiralarsanız alırız" dedi.
Oyuncuya pazar bulamayan Ada ekibi istemeyerek de olsa bunu kabul ederken, 1 yıllık kiralama bedeli olarak 1.5 milyon sterlin (yaklaşık 1 milyon 778 bin euro) istedi. G.Saray'ın teklifi ise en son 1 milyon 250 bin euro oldu. Görüşmelerin sürdüğü, tarafların uzlaşmaya yakın olduğu bildirildi. Everton ikna olursa, Niasse de 3 milyon euro'luk ücretinden indirim yapacak..
DİĞER HABERLER
-
UEFA, 121. kuruluş yıl dönümünü kutlayan Galatasaray için özel bir paylaşım yaptı. -
Jorge Jesus ile yaşadığı tartışmanın ardından Portekiz Milli Takımı kampından ayrılan Cristiano Ronaldo'nun 7 numaralı formasının yeni sahibi belli oldu. İşte detaylar... -
Manchester City'nin karşı karşıya olduğu ağır yaptırım ihtimali, Gianluigi Donnarumma'nın geleceğini belirsizliğe iterken Galatasaray iddiasını da yeniden gündeme taşıdı. Avrupa'nın devlerinin radarındaki İtalyan kaleci için sarı-kırmızılıların da transfer yarışında yer alabileceği öne sürüldü. İşte detaylar... (GS spor haberi) -
Galatasaray'da sakatlığı sebebiyle uzun süredir formasından uzak kalan Wilfried Singo hakkında flaş bir gelişme yaşandı. Fildişili futbolcunun sahalara dönüş tarihi belli oldu. İşte detaylar... (GS spor haberi)