Galatasaray Emrah Başsan ile anlaştı!
Yeni sezonda kadroyu gençleştirmek isteyen Galatasaray, bu doğrultuda çalışmalarını sürdürüyor. Sarı kırmızılılar, Antalyaspor'un genç oyuncusu Emrah Başsan ile anlaşmaya vardı. Mayıs ayı sonunda sözleşmesi bitecek olan 24 yaşındaki Emrah Başsan için herhangi bir bonservis bedeli ödenmeyecek.
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 21.05.2016 00:00
- Güncelleme Tarihi: 21.05.2016 15:33
Antalyaspor'da 5 sezon geçiren Emrah Başsan, istikrarlı grafiği ile büyük kulüplerin dikkatini çekmişti. Emrah, 2011-2012 sezonunda henüz 19 yaşındayken 33 lig, 3 kupa maçında forma giyip 3 gol atmıştı. Sonraki sezon 20 lig maçında oynayan genç futbolcu, kupada oynadığı 8 maçta attığı 4 gol ile başarısını sürdürmüştü.
2013-2014 sezonu ise hem Antalyaspor için hem de Emrah Başsan için ilginç geçmişti.
DİĞER HABERLER
-
Geçmiş dönemlerde Galatasaray formasını terleten ve bu yaz transfer döneminde bonservisiyle birlikte Udinese'ye transfer olan Nicolo Zaniolo, sarı-kırmızılıların yeni transfer Rafael Leao'dan övgüyle bahsetti. -
2026 Voleybol Erkekler AXA Sigorta Şampiyonlar Kupası'nı, Ziraat Bankkart'ı 3-1 mağlup eden Galatasaray Madeş Mobilya kazandı. Sarı-kırmızılı ekip bu sonuçla organizasyonda 2. kez mutlu sona ulaştı. İşte ayrıntılar... | Son dakika spor haberleri -
İspanyol devi Barcelona, Galatasaray ile oynayacakları UEFA Şampiyonlar Ligi mücadelesi öncesi sosyal medyadan flaş bir paylaşım yaptı... -
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, 2026 Erkekler AXA Sigorta Şampiyonlar Kupası’nı kazanan Galatasaray Erkek Voleybol Takımı için tebrik mesajı yayımladı. | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)