Erman Toroğlu: Operasyon Terim’e yapıldı
A Spor yorumcusu Erman Toroğlu, Hamza Hamzaoğlu'nun gönderilmesinin aslında Fatih Terim'e yapılmış bir operasyon olduğunu öne sürdü.
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 19.11.2015 - 15:21
- Güncelleme Tarihi: 19.11.2015 - 15:21
"OPERASYON TERİM'E YAPILDI"
Bir operasyon yapılıyor. Bence operasyon bitti, Mustafa Denizli bence geldi; büyük bir terslik olmazsa. Olayın aslı şu, Fatih Terim'in Galatasaray ile bağlantılarını tamamen koparmak. Bunu da koparacak bir tane şahıs var ve bu işi yapabilecek bir adam var, o da Mustafa Denizli. Bu çok ince hesaplanmış bir iş ve bu iş ne zamandır düşünülen bir iş. Bu ne zamandır var. Hamza Hoca da bunu biliyor, fark ediyor zaten. Ama Fatih Hocanın Galatasaray'dan tamamen temizlenmesi için Mustafa Denizli'nin gelmesi lazımdı. Onun için de Galatasaray yönetimi Mustafa Denizli'yi getirdi, Fatih Terim'in bütün kalıntılarını tamamen kazımak için.
"DENİZLİ'NİN BAŞKA ŞANSI KALMADI"
Mustafa Denizli'nin bence işi bitti, çok büyük bir terslik olmazsa. Mustafa'nın da zaten başka şansı kalmadı. Galatasaray'da çalışması lazım. Çünkü, Fatih şu anda çok güçlü milli takımda. Mustafa'nın da kendisini göstermesi lazım. Onun da Galatasaray'da başarılı olması lazım.
"FUTBOLCULAR HAMZA İLE OYNADILAR, MUSTAFA İLE OYNAYABİLİRLER Mİ?"
Galatasaray'daki futbolcular da bundan sonra ne yaparlar, onun hesabını yapacaklar. Hamza ile oynadılar, Mustafa ile oynayabilirler mi; onu bilemem. Ama yönetimin aslı, Fatih'in Galatasaray'daki son kalıntılarını da temizleyip kazımak.
DİĞER HABERLER
-
Brezilya ekibi Vasco da Gama, Galatasaray’dan satın alma opsiyonuyla kiraladığı Carlos Cuesta’nın performansından memnun kaldı ve Kolombiyalı stoperin bonservisini almak için kısa sürede girişimlere başlamaya hazırlanıyor. İşte detaylar… (GS spor haberleri) -
Dev derbi öncesi Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk maç planını şekillendirdi. Tecrübeli teknik adamın, Fenerbahçe'nin geriden çıkarken yaşadığı sorunlara özel hazırlık yaptığı öne sürüldü. Buruk; Osimhen, Barış Alper ve Torreira ile yoğun baskıyla rakibi hazırlıksız yakalayacak. -
Süper Lig'in 14. haftasında Fenerbahçe, Kadıköy'de ezeli rakibi Galatasaray'ı konuk edecek. Mücadele öncesi iki ekibin başkanları kesenin ağzını açtılar. İşte ayrıntılar... FB-GS SPOR HABERLERİ -
Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 14. haftasındaki dev derbide Fenerbahçe'ye konuk olacak. Kritik maç öncesi sarı kırmızılılarda takımla çalışmalara başlayan Yunus Akgün hakkında flaş bir gelişme yaşandı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)