TFF hakem atamalarına ilişkin açıklama yayınladı!
Türkiye Futbol Federasyonu, 6,7 ve 8 Ekim tarihlerinde oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası maçlarının hakem atamalarını kimlerin yapacağını duyurdu. İşte detaylar...
- Futbol Haberleri
- Yayın Tarihi: 03.10.2026 14:24
- Güncelleme Tarihi: 03.10.2026 14:44
"Kamuoyuna yansıyan ve devam eden adli süreç kapsamında, Merkez Hakem Kurulu Başkanı Sayın Ferhat Gündoğdu'nun tutuklandığı, Merkez Hakem Kurulu 4. Bölge Sorumlusu Sayın Sebahattin Şahin'in ise adli kontrol ve yurt dışına çıkış yasağı şartıyla serbest bırakıldığı bilgisi kamuoyuna açıklanmıştır.
Bu gelişmeler doğrultusunda, yeni Merkez Hakem Kurulu'nun oluşturulmasına ilişkin çalışmalar devam etmektedir.
Yeni Merkez Hakem Kurulu'nun atama süreci tamamlanıncaya kadar, 6, 7 ve 8 Ekim tarihlerinde oynanacak Ziraat Türkiye Kupası müsabakalarının hakem atamaları; Merkez Hakem Kurulu Başkan Vekili Sayın Hikmet Öksüzoğlu ile Merkez Hakem Kurulu üyeleri Sayın Ali Zağlı, Sayın Kamil Abitoğlu, Sayın İbrahim Çınar ve Sayın Ziya Çetin tarafından gerçekleştirilecektir.
Yeni Merkez Hakem Kurulu Başkanı ve üyelerinin atanmasına ilişkin gerekli bilgilendirme ilerleyen günlerde kamuoyuyla paylaşılacaktır.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur."
DİĞER HABERLER
-
A Milli Futbol Takımımız, UEFA Uluslar Ligi A Grubu'ndaki üçüncü maçında Belçika'ya deplasmanda 3-0 mağlup oldu. Fransa ve İtalya'nın ardından Belçika karşısında da kaybeden milliler, grupta henüz puanla tanışamadı. -
F.Bahçe'de yeni transferler eski yıldızlardan! -
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Yasa Dışı Bahis ve Spor Suçları Soruşturma Bürosunca yürütülen 2025/83127 sayılı soruşturma kapsamında, MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu'nun da aralarında bulunduğu 7 şüpheli tutuklama talebiyle Nöbetçi Sulh Ceza Hâkimliğine sevk edildi. Detayları A Spor muhabiri Mustafa Kadir Mercan aktardı... -
İstanbul'da "Hakemler dosyası" olarak bilinen soruşturma kapsamında düzenlenen operasyonda gözaltına alınan, aralarında Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Ferhat Gündoğdu'nun da bulunduğu 7 şüpheli adliyeye sevk edildi.