Sakaryaspor-Gençlerbirliği MAÇI ŞİFRESİZ İZLE | Ne zaman ve hangi kanalda?
Ziraat Türkiye Kupası 4. eleme turu, Türk futbolunun iki köklü temsilcisini karşı karşıya getiren nefes kesici bir karşılaşmaya sahne olacak. Sakaryaspor ile Gençlerbirliği, adlarını bir üst tura yazdırmak için kritik bir mücadelede kozlarını paylaşacak. Serhat Sütlü yönetimindeki Sakaryaspor, 1. Lig’de son 4 haftayı 2 puanla kapatarak zor bir sürece girmiş durumda. Başkent temsilcisi Gençlerbirliği ise Volkan Demirel önderliğinde Süper Lig’de oynadığı son 5 karşılaşmada 1 galibiyet ve 4 mağlubiyet aldı.Peki, Sakaryaspor-Gençlerbirliği maçı ne zaman ve saat kaçta? Hangi kanalda yayınlanacak?
- Futbol Haberleri
- Yayın Tarihi: 02.12.2025 10:50
Sakaryaspor-Gençlerbirliği maçını canlı takip etmek için tıklayınız...
Ziraat Türkiye Kupası 4. eleme turu, iki köklü kulübü karşı karşıya getirecek heyecan dolu bir mücadeleye sahne oluyor. Sakaryaspor ile Gençlerbirliği, tur biletini kapmak için sahaya çıkmaya hazırlanıyor. Serhat Sütlü yönetimindeki yeşil-siyahlılar, 1. Lig'de son 4 maçında galibiyet yüzü görmese de taraftarı önünde oynayacakları bu mücadelede kötü gidişatı sonlandırıp kupada yoluna devam etmeyi hedefliyor. Diğer yanda ise Volkan Demirel'in liderliğindeki Gençlerbirliği var. Kırmızı-siyahlılar, Süper Lig'de geride kalan 5 maçta yalnızca 1 galibiyet alırken 4 kez sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Peki, Sakaryaspor-Gençlerbirliği maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
SAKARYASPOR-GENÇLERBİRLİĞİ MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?
Ziraat Türkiye Kupası 4. eleme turunda oynanacak Sakaryaspor-Gençlerbirliği maçı 2 Aralık Salı günü saat 20.30'da başlayacak.
SAKARYASPOR-GENÇLERBİRLİĞİ MAÇI HANGİ KANALDA?
Yeni Sakarya Atatürk Stadyumu'nda oynanacak Sakaryaspor-Gençlerbirliği maçı A Spor ekranlarından canlı ve şifresiz olarak yayınlanacak.
SAKARYASPOR-GENÇLERBİRLİĞİ MAÇI CANLI İZLE
SAKARYASPOR-GENÇLERBİRLİĞİ MAÇI HAKEMİ
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Sakaryaspor-Gençlerbirliği maçı hakeminin Emre Kargın olduğunu açıkladı. Kargın'ın yardımcılıklarını Kadir Akıllı ve Onur Gülter yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemliğini ise Mehmet Terece üstlenecek.
DİĞER HABERLER
-
Tümosan Konyaspor ile Filistin Milli Takımı arasındaki anlamlı dostluk maçı 2-2 devam ederken 89. dakikada ertelendi. Karşılaşma, “Filistin özgür olana dek maç ertelenmiştir” anonsuyla sona ererken, futbolun ötesindeki anlamlı görüntüler geceye damga vurdu. -
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan TFF Riva Tesisleri'ndeki VAR odasında inceleme yaptırılmadığını açıkladı. -
Real Madrid'de eylül ayının oyuncusu Arda Güler oldu. Milli futbolcu, İspanyol deviyle bu ay çıktığı 4 maçta 2 asist yaparak ödülün sahibi oldu. -
Teknik direktör Pep Guardiola, bağımsız komisyonun "finansal kuralları ihlal ettiği gerekçesiyle" suçlu bulduğu eski takımı Manchester City'ye destek verdi.