Çağdaş Atan: Ortaya koyduğumuz oyunun karşılığını alamadık
Konyaspor Teknik Direktörü Çağdaş Atan, Trabzonspor maçının ardından yaptığı açıklamada, ortaya koydukları oyunun karşılığını alamadıklarını söyledi. İşte detaylar...
- Futbol Haberleri
- Yayın Tarihi: 29.11.2025 - 23:44
Trendyol Süper Lig'in 14. haftasında Konyaspor, deplasmanda Trabzonspor'a 3-1 mağlup oldu. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Konyaspor Teknik Direktörü Çağdaş Atan açıklamalarda bulundu. Atan, ilk yarıda planlarının kusursuz işlediğini belirterek, "Rakibe bir tane gol pozisyonu vermeden bütün organizasyonlarını kırmayı başardık. İkinci ve üçüncü bölgeye rahat girişler yaptık. Bu anları iyi değerlendirmemiz gerekiyordu. Hücum etmek yerine bazı anlarda kontrollü olabilirdik. Bir zamanlama hatasıyla penaltı yaptırdık ve hiç hak etmediğimiz bir gol yedik" dedi.
"SON 25 DAKİKAYI DOMİNE ETTİK"
İkinci yarının genel görüntüsünün yanıltıcı olduğunu söyleyen Atan, "Sanki Trabzonspor etkiliymiş gibi gözükse de aslında biz etkili başladık. Muleka'nın karşı karşıya kaldığı pozisyon gol olsa oyun tamamen bize dönecekti. Yediğimiz üç gol de kolay kabullenilecek goller değildi. İkinci yarının bazı bölümlerinde bocaladık ancak son 25 dakikayı domine ettik. Net gol pozisyonlarına girdik, iki topumuz direkten döndü, VAR'dan çıkan pozisyonlarımız oldu" ifadelerini kullandı.
"OYUNCULARIM ÇOK GÜÇLÜ BİR OYUNUN AYAK İZLERİNİ GÖSTERMEYE BAŞLADI"
Ortaya koydukları oyunun gelecek haftalarda karşılığını alacaklarını vurgulayan genç teknik adam, "Oyuncularım çok güçlü bir oyunun ayak izlerini göstermeye başladı. Sonuç almak önemli olabilir ama bu oyun bize hem sonucu hem rekabeti getirecektir. Oyuncularıma teşekkür ediyorum. Çok iyi bir takıma ve hocasına karşı çok iyi bir oyun ortaya koyduğumuzu düşünüyorum" dedi.
Trabzonspor'un kalitesine de dikkat çeken Atan, "Trabzonspor çok iyi bir takım. Devre arasında istedikleri takviyeleri yapabilirlerse zirve yarışında olacaklardır. Bu takıma karşı 30 kez ceza sahasına girdik ama istediğimiz sonucu alamadık" diye konuştu.
DİĞER HABERLER
-
Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Kadıköy'de Samsunspor'u konuk etti. Sarı-lacivertliler bu mücadeleden 3-2'lik skorla galip ayrıldı. Zorlu maçı ünlü yorumcu Ahmet Çakar, Sabah Gazetesi'nde değerlendirdi. -
TFF 1. Lig’de 30. hafta heyecanı başlıyor. Haftanın açılış karşılaşmasında Vanspor, sahasında güçlü rakiplerinden Adana Demirspor’u ağırlayacak. Vanspor’un iç sahadaki performansı ve Adana Demirspor’un deplasman mücadelesi, karşılaşmanın sonucunu belirleyecek önemli faktörler arasında yer alıyor. Bu nedenle Vanspor – Adana Demirspor maçı, haftanın en merak edilen TFF 1. Lig karşılaşmalarından biri olarak öne çıkıyor. -
TFF 1. Lig’de 30. hafta heyecanı tüm hızıyla devam ediyor. Antalya’da oynanacak haftanın önemli karşılaşmalarından birinde Serikspor, sahasında güçlü rakibi Pendikspor’u ağırlayacak. İki takım için de büyük önem taşıyan mücadele öncesinde futbolseverler maçın tarihi, başlama saati ve yayın bilgilerini araştırmaya başladı. -
Benfica Teknik Direktörü Jose Mourinho, Porto derbisinde takımının 88. dakikada bulduğu beraberlik golü sonrası yaptığı hareketler nedeniyle kırmızı kart gördü. Saha kenarından ayrılırken Porto kulübesine yaptığı “Küçüksünüz” jesti derbiye damga vurdu.