PAOK, Dimitris Pelkas'ı transfer etti!
Yunanistan Ligi takımlarından PAOK, Başakşehir ile yollarını ayıran Dimitris Pelkas'ı kadrosuna kattığını açıkladı.
- Futbol Haberleri
- Yayın Tarihi: 24.01.2025 - 14:38
Yunanistan Süper Ligi takımlarından PAOK, son olarak Başakşehir'de forma giyen Dimitris Pelkas'ı renklerine bağladığını açıkladı. Yunan temsilci, sosyal medya hesabından 'Joker geri döndü' başlığıyla paylaştığı video ile transferi duyurdu.
Futbola PAOK alt yapısında başlayan 31 yaşındaki futbolcu, Trendyol Süper Lig'de Fenerbahçe ve Başakşehir'de top koşturdu.
Bu sezon Başakşehir formasıyla 11 Süper Lig, 11 de UEFA Konferans Ligi müsabakasında görev alan orta saha oyuncusu, 2 gol ve 4 asistlik performans sergiledi.
DİĞER HABERLER
-
Premier Lig'de oynanan Liverpool-Wolves maç önü seremonisinde hayatını kaybeden Portekizli futbolcu Diogo Jota'nın çocukları da yer aldı. -
Arda Güler ve Fenerbahçeli oyuncu Yiğit Efe Demir, tatil Bolu’daki Gölcük Tabiat Parkı'nda kar yağışı altında top oynadı. -
Serie A’da Juventus, Pisa deplasmanında 2-0 kazanırken milli yıldız Kenan Yıldız son dakikada attığı golle galibiyeti perçinledi. Teknik direktör Luciano Spalletti, genç oyuncu için “O benim oğlum gibi” dedi ama sorumluluk vurgusunu da ihmal etmedi. İşte Spaletti'nin açıklamaları... -
Afrika Uluslar Kupası C Grubu'nda Nijerya, Tunus'u Victor Osimhen, Wilfried Ndidi ve Ademola Lookman'ın golleriyle 3-2 mağlup ederek son 16 turuna kalmayı garantiledi.