Leon Goretzka: Galatasaray'la oynadığımız maçta atmosferin nasıl olacağını deneyimledik
Almanya Milli Takımı'nın önemli isimlerinden Leon Goretzka, "Her şeyden önce bu harika maçı sabırsızlıkla bekliyorum. Galatasaray'la oynadığımız maçta atmosferin nasıl olacağını biraz deneyimledik. Türk taraftarların takımlarını desteklemesi son derece etkileyici" dedi.
- Futbol Haberleri
- Yayın Tarihi: 15.11.2023 - 17:52
Almanya Milli Takımı'nın önemli isimlerinden Leon Goretzka, açıklamalarda bulundu.
İŞTE GORETZKA'NIN SÖZLERİ:
A Milli Futbol Takımı, 18 Kasım Cumartesi günü Berlin'de Almanya ile dostluk maçında karşı karşıya gelecek. Karşılaşma için hazırlıklarını sürdüren Almanya'da futbolcular Leon Goretzka ve Serge Gnabry, düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Milli takımda hangi pozisyonda oynadığının kendisi için önemli olmadığını belirten Goretzka, "İyi bir kadromuz var, milli takımda rekabet her zaman son derece çetin. Herkesin performans sergilemesi önemli. Takıma yardımcı olabilecek niteliklere sahibim. Bunu ne zaman yapabileceğime teknik direktörümüz karar vermeli" diye konuştu.
"TÜRK TARAFTARLARIN TAKIMLARINI DESTEKLEMESİ SON DERECE ETKİLEYİCİ"
Türkiye ile oynayacakları maçta harika bir atmosfer beklediğini belirten tecrübeli futbolcu, "Her şeyden önce bu harika maçı sabırsızlıkla bekliyorum. Galatasaray'la oynadığımız maçta atmosferin nasıl olacağını biraz deneyimledik. Olimpiyat Stadı'nın biletleri tükenecek. Türk taraftarların takımlarını desteklemesi son derece etkileyici. Stadyum bir anda kazana dönüşüyor. Umarım futbol, bir futbol festivalini birlikte kutlayabilmemiz için gücünü kullanır" şeklinde konuştu.
GNABRY: VERİMLİLİK AÇISINDAN ÖNCEKİ SEZONLARA GÖRE GERİDE KALDIM
Sezonun şu ana kadar geçen bölümde istediği performansı sergileyemediğini belirten Serge Gnabry ise, "Tabii ki şu ana kadar biraz daha fazlasını bekliyordum. Verimlilik açısından önceki sezonlara göre geride kaldım ve kısmen sakatlığımdan dolayı henüz ritmimi bulamadım. Ancak önümüzdeki maçlara bakıyorum ve elimden gelenin en iyisini yapmaya, önceki formumu geliştirmeye devam edeceğim" ifadelerini kullandı.
"JULIAN AYNI PRENSİPLERE SAHİP"
Geçtiğimiz yıllarda Bayern Münih'te birlikte çalıştığı Julian Nagelsmann'ın Almanya Milli Takımı'nın başına geçmesini değerlendiren Gnabry, "Bir Bayern Münih teknik direktörünün milli teknik direktör olduğu durumlar geçmişte de vardı. Böyle bir durum olduğunda birbirinizi biraz daha iyi tanıyorsunuz. Her iki taraf da çoğu zaman diğerinin ne yaptığını biliyor. Julian tıpkı Bayern'deki gibi; hala aynı prensiplere sahip bir adam. Kulüp takımındaki gibi bir şeyleri her gün tekrarlayamamak elbette farklı bir durum. Motivasyonu olan ve birlikte çalışması eğlenceli bir teknik direktör" açıklamasında bulundu.
DİĞER HABERLER
-
Fenerbahçe'nin ara transfer döneminde serbest kalma bedelini ödeyerek kadrosuna katmaya hazırlandığı Anthony Musaba hakkında ses getirecek bir iddia geldi. Karadeniz ekibinin başkanı Yüksel Yıldırım'ın, Fenerbahçe'nin tutumu sonrası Galatasaray ile temasa geçtiği belirtildi. İşte gündem yaratan transfer haberinin detayları... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Türkiye Futbol Federasyonu Hukuk Müşavirliği, aralarında Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın da bulunduğu Trendyol Süper Lig'den 3 kulübü Ziraat Türkiye Kupası grup etabındaki ihlallerden dolayı Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna sevk etti. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe ve Beşiktaş haberleri (FB BJK spor haberi) -
Sezonun ikinci yarısı için kadro planlamalarını sürdüren Fenerbahçe'de yeni bir gelişme yaşandı. Sarı lacivertli kulüp, Samsunspor'un o futbolcu için yaptığı transfer teklifini reddetti. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi) -
Uyuşturucu soruşturması kapsamında gözaltına alınan Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran, adliyeye sevk edildi. Başkan Saran'ın savcılıkta ifade ifade işlemlerinin başladığı öğrenildi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi)